Icerige atla
Extraloob

GNG 2008 Silkroad Turnuvası Türkiye Ayağı

· 40 Yanıt · 4.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
BeyBlade e benzetmişler 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

şu resmi gördüm ve yarıldım 😆 😆 😆 😆 😄 😄 😄 😄 😁 😁 😁 😁 😁
G
Ghost Spy ⭐ 19y
Motive for Participation (250byte) bu ne demek oraya ne yazıcaz 😄
L
yaw pvp mi yapıcaz bu yarısmada ne tür yarısma olucak
M
Macro ⭐ 19y
ya çarlarınızla evlerinizden PvP yaparak ilk turu geçeceksiniz sonrası Allah kerim. karşınızdaki rakibin elinde SUN +7 den aşağı silah olmıcak yalnız emin olun ^^
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
Bu nasıl bir yarışma orada nasıl birşey göstericekler daha doğrusu kendi karakterleriylemi sro bilgileriylemi o şampiyonayı kazanacaklar.
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y
zaten elemelere kayıt olunca eski sistemde 81 lvl çar açılıyor direk sen onu istediğin çara dönüştüre biliyorsun.Elinize sun alabiliyorsunuz.Şuanda zaten almanya elemeleri var siz rahat olun türkiye elemeleri olunca biz bildiririz.
M
mrneo ⭐ 19y
elinize sun alabileceğinizi pek zannetmiyorum... npc set ile sawaş olucak büyük ihtima çünkü çok az bi miktar gold werilcek..
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y
e tabi zaten sp sınırsız sp verılıyor.Sun alırsın ama pot felan filan onlar mesele olur npc malı sundan hayırda beklenmz pek 😄
S
Stephanos ⭐ 19y
zaten elemelere kayıt olunca eski sistemde 81 lvl çar açılıyor direk sen onu istediğin çara dönüştüre biliyorsun.Elinize sun alabiliyorsunuz.Şuanda zaten almanya elemeleri var siz rahat olun türkiye elemeleri olunca biz bildiririz.

sp sınırsız elinize sun değil npc silah.. ^^

hemde 8degree..9degree ler yok.

gold da sınırsız sanırım.

YouTube a GNGWC 2008 Silkroad yazın izleyin 😉
M
mrneo ⭐ 19y
sp 1 mil . veriliyor sınırsız değil 😊 gerçi kime yetmez sınırsız gibi ama gold az veriliyor orası kötü ve char full int veya full str değiller yarı yarıya =)
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
kardeş sonuçta oyunu iyi bilen kazanıcak hem sonuçta herkese aynı şeyleri sunuyorlar herkese aynı sp gold filan felan burda en akıllı kazanacak eğer iyi bir sonuç çıkarmak isteyenler woman shield blader olmalı diye düşünüyorum.
T
TiLKy_ ⭐ 19y
bu olay benim bildiğime göre sun düşürüyosun belli bi sürede en fazla düşüren1. oluyo...tabiki kolay düşüyo...daha önce görünmüş bol sux itemin yerde olduğu fotolarda ordan....sağ üstte belli bir süre ve kişilerin adları ile kaç tane düsürdükleri var...fotoda koyucam tşk.ler 😎
P
Prestij ⭐ 18y
Bu şekilde faaliyetler oyunun kalitesini artırıyor. Keşke katılabilsek ama katılık için tam bir SRO kurdu olmamız gerek sanırım.
B
BlackMarshall OP ⭐ 19y
Yeniden Düzeltilmiştir.
J
JusT1LoVe ⭐ 18y
bence ödül az silkroadın aylık geliri 40milyon $ 🍺
C
Silkroad'ın UEFA'sı kısaca ^^
L
LetheTR ⭐ 18y
hadi bakalım bizden okan abi katıldı hayırlısı inş
L
leadri ⭐ 19y
secilenlere tbrkler kalansahalar bizimdir =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: