Adamlara insanlık yapıp yeni görevinizde iyi şanslar dedim ve sonuç bu xD
- Resim Silinmiş.
GM'ye noticeden ismini yazdıran ilk türk xP
· 12 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Noticeye yazmamış o ^^Sadece o alandakiler Görür^^Notice de tüm server görür^^Ve üstte yazar^^
Ama oda bi başarı^^ bide orda iki gm adı var^^+Cindiena dün bize girmişti çok güzel bi insan tam kafa kadın^^Cok iyi biri İnş Gold Botları Affetmez^^
Ama oda bi başarı^^ bide orda iki gm adı var^^+Cindiena dün bize girmişti çok güzel bi insan tam kafa kadın^^Cok iyi biri İnş Gold Botları Affetmez^^
Azciel'de ordaydı ama soğuk bi gm azciel , biraz insanlık öğrensin Cindiena'dan xD
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Bu olay ne zaman oldu ya? 1 Saat önce pvp den gelip bota koymuştum. Yine mi kaçırdık şu GM'i ?
Biraz önce oldu
İlk bizim server'a geldiler herhalde zaten 10 DK durup çıktılar başka serverlarada gireceklermiş 😊
İlk bizim server'a geldiler herhalde zaten 10 DK durup çıktılar başka serverlarada gireceklermiş 😊
Noticeye yazmamış o ^^Sadece o alandakiler Görür^^Notice de tüm server görür^^Ve üstte yazar^^
Bende farkettim iyi biri ama gold botları istesede banlıyamaz 😈
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Full serverlar bide utanmadan geziyorlar.
Bende GM görmek istiyorum xP :))
bi bana kısmet olmadı gm görmek
C
chipshajen
⭐ 17y
bi bana kısmet olmadı gm görmek
banada ama armıyorum ki görünce ne olucak sanki 🤘 😜
Büyük başarı tebrik ediyorum 😊 Gerçekten şanslısın 😄
zuauauaajhahaha notice yazmıs mıs mıs xD adam bnm nickimde doLasdı sağ soLu sen ne anLatıyosun grand yaz dedi knka nick i ni yazdım xD l_RaiNBow_l FTW xd
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap