Arkadaşlar gmail korumalı bir char alıcam her hangibir tehlikesi olabilirmi ? Eski sahibi char geri alabilirmi ?Cevaplarınızı bekliyorum...
Gmail Korumalı Char
· 18 Yanıt · 4.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
J
JustIceStorm
⭐ 16y
eski sahibi çok rahat geri alabiliyor gmail korumalı char almayın.
Allah Allah ya çoğu kişi hiç bir sorun olmaz diyor ?
Yokmu bilen birisi acil takas yapıcam bekletiyorum karşı tarafı bilen yazsın lütfen.
Yokmu bilen birisi acil takas yapıcam bekletiyorum karşı tarafı bilen yazsın lütfen.
😢
Nerde Silkroad Master lar ? 😢
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
kesinlikle takas yapmanı veya o şekilde char almanı önermiyorum htta ve hatta gmail i geçtim hotmail korumalı char bile almamalısın çünkü çok rahat bir şekilde geri alınıyor sana charı satıcak adam istediği yemini etsede çalacagı aşikar o yüzden e-mail korumalı charlardan uzak dur hatta sitede de e-mail korumalı charların satışları durdurulsa iyi olur
bence hiç bulaşma...
kardeşim g-mail se almak isteyen kesin alır..ama hotmail de alamıyolar ama onada ugrassalar alırlar.bnce hç bulasma
Sakın Alma....
arkadaşlar nasıl oluyor bu email koruması ben bilmiyorum bende yapayım bari bilen varsa söyleye bilirmi?
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Geri alırlar.
B
Brave_ChiLD
⭐ 18y
Çok rahat alır boş ver sen o çarı 🕵️
Değerli yorumlarınız için teşekkürler fakat cevabını çok araştırdın ve buldum hotmail korumalı dışında hiç bir korumalı charı geri alamaz eski sahibi tabi sende gerekli önlemleri alacak ve tüm bilgileri e küçük ayrıntısına kadar değiştireceksin...
Bende Gmail korumalı car aldım bazıları olur dior bazıları alır diolar yaw :S arkadasmın msneden ulassana bana mailto:[email protected]
Ben takas yapmanı bu şekilde bu seçenekler ile tavsiye etmem.
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
Değerli yorumlarınız için teşekkürler fakat cevabını çok araştırdın ve buldum hotmail korumalı dışında hiç bir korumalı charı geri alamaz eski sahibi tabi sende gerekli önlemleri alacak ve tüm bilgileri e küçük ayrıntısına kadar değiştireceksin...
dostum burda sana katılmıyorum venüs serverindeki char satış konusuna girdiğinde orda by_egzoturk , SooMii tarzı charların sürekli satılıp geri alındıgını ve charların üzerinde gmail koruması oldugunu görüceksin :)) o yüzden hotmail , gmail , mynet bunlar fark etmez kesinlikle ama kesinlikle e-mail korumalı char almamanızı öneriyorum
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap