Icerige atla
Extraloob

Gmail Korumalı Char

· 18 Yanıt · 4.8K görüntüleme
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Arkadaşlar gmail korumalı bir char alıcam her hangibir tehlikesi olabilirmi ? Eski sahibi char geri alabilirmi ?Cevaplarınızı bekliyorum...
18 Yanıt
J
eski sahibi çok rahat geri alabiliyor gmail korumalı char almayın.
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Allah Allah ya çoğu kişi hiç bir sorun olmaz diyor ?
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Yokmu bilen birisi acil takas yapıcam bekletiyorum karşı tarafı bilen yazsın lütfen.
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Yokmu bilen birisi acil takas yapıcam bekletiyorum karşı tarafı bilen yazsın lütfen.

😢
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Nerde Silkroad Master lar ? 😢
P
kesinlikle takas yapmanı veya o şekilde char almanı önermiyorum htta ve hatta gmail i geçtim hotmail korumalı char bile almamalısın çünkü çok rahat bir şekilde geri alınıyor sana charı satıcak adam istediği yemini etsede çalacagı aşikar o yüzden e-mail korumalı charlardan uzak dur hatta sitede de e-mail korumalı charların satışları durdurulsa iyi olur
R
Relax ⭐ 17y
bence hiç bulaşma...
J
JusTaGame ⭐ 18y
kardeşim g-mail se almak isteyen kesin alır..ama hotmail de alamıyolar ama onada ugrassalar alırlar.bnce hç bulasma
V
Viski ⭐ 18y
Sakın Alma....
A
akipaga ⭐ 16y
arkadaşlar nasıl oluyor bu email koruması ben bilmiyorum bende yapayım bari bilen varsa söyleye bilirmi?
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Geri alırlar.
B
Çok rahat alır boş ver sen o çarı 🕵️
S
Schweppes OP ⭐ 17y
Değerli yorumlarınız için teşekkürler fakat cevabını çok araştırdın ve buldum hotmail korumalı dışında hiç bir korumalı charı geri alamaz eski sahibi tabi sende gerekli önlemleri alacak ve tüm bilgileri e küçük ayrıntısına kadar değiştireceksin...
K
Kinq_Savo ⭐ 16y
Bende Gmail korumalı car aldım bazıları olur dior bazıları alır diolar yaw :S arkadasmın msneden ulassana bana mailto:[email protected]
S
Segacolhs ⭐ 18y
Ben takas yapmanı bu şekilde bu seçenekler ile tavsiye etmem.
P
Değerli yorumlarınız için teşekkürler fakat cevabını çok araştırdın ve buldum hotmail korumalı dışında hiç bir korumalı charı geri alamaz eski sahibi tabi sende gerekli önlemleri alacak ve tüm bilgileri e küçük ayrıntısına kadar değiştireceksin...

dostum burda sana katılmıyorum venüs serverindeki char satış konusuna girdiğinde orda by_egzoturk , SooMii tarzı charların sürekli satılıp geri alındıgını ve charların üzerinde gmail koruması oldugunu görüceksin :)) o yüzden hotmail , gmail , mynet bunlar fark etmez kesinlikle ama kesinlikle e-mail korumalı char almamanızı öneriyorum
K
Kakimoto ⭐ 16y
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: