Icerige atla
Extraloob

Gm on Phoenix (İçerisi galabalığa benziyor ^^)

· 7 Yanıt · 1.7K görüntüleme
F
ForEverTurk OP ⭐ 17y
İçerisi gerçekten karıışık bu kadar fotoyu ne zmn çektim bn bile anlamadım 😜
İçindekiler : Başrolde [GM]Azciel ,NvrDontStop ,GeneraLs_ guild ve union ve yüzlerce phoenix meraklı halkı 🤘
Oyuna bottan girdiğim için gm'in stealth bastıktan sonraki resimleri yanarak gözüküyor.
Ps: Belki o gm'in zamanında ateşlerde yanmasını dileyen bi kaç banned player'ın duası tutmuştur.
Şimdiden yorum yapan resimlere bakan EXL halkına teşekkürler.Bi yorum fena olmazdı iyi yada kötü 🤝
İyi Seyirler herkese.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
http://img705.imageshack.us/img705/2015/sro2009122918290654.jpg" alt="" loading="lazy">
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
7 Yanıt
F
ForEverTurk OP ⭐ 17y
Küfürleri editleyemediğim için özür diliyorum fazla takılmayın oralara su anda başladım editlemeye ama baya samanlıkta iğne arayacağa benziyorum ^^.
Ps:Resimlerde buff basan sun isteyen malum hayır dualarını eksik etmeyen playerları bulmak zor değil.
Ps:Janganda takıldıktan sonra bide hotan da gezintiye cıktı ama bn pek orda takılmadım peşine...
S
Serj ⭐ 18y
Bende ordaydım ^^ Hotan'a geldiğinde adi gm yerinde durmadiki bi ss alalım herifte mübarek kurt kaynıyo 😆
C
chipshajen ⭐ 17y
vay be bi ben göremedim 😊
3
32alper ⭐ 19y
Millet oyunda bikere gm görmüş kimi gold botları banla kimi silk kimi gold kim isun istiyo ama en komigi ise **Gm sen normal insan mısın diye bi soru vardı tabi ingilizce ona çok güldüm****
K
Koelschh ⭐ 17y
heheheheh gm ide gördük sonunda :))
K
Koelschh ⭐ 17y
heheheheh gm ide gördük sonunda :))

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: