arkadaslar belki yeri burası deil ama silkroadda GM para ile satılıyormu yada sitesinden GM olunuyormu???
GM nasıl lunur????yardım plss
· 36 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
arkadaslar belki yeri burası deil ama silkroadda GM para ile satılıyormu yada sitesinden GM olunuyormu???
hacım yoksa GM mi olmaya karar verdin... Twisted Evil Twisted Evil

gm olunmuyor.
gm olunmuyor.
GM doğuluyor Twisted Evil Twisted Evil
Z
zebani2059
⭐ 19y
gm olunmaz gm doğulur evet Mr. Green te ben şu "gm para ile satılıyor mu" kısmına takıldım Very Happy netçen elin herifini alıp yaw çıx çıx çıx
gm olunmuyor.
hehehh Mr. Green
gm olunmuyor.
hahahah Mr. Green
gm olunmuyor.
peki gm nerden gelıo uzaydanmı Mr. Green
T
The_DifferenT
⭐ 19y
gm olunmuyor.
süpre espri patlatmışın alizee harbiden 10 numara bu Mr. Green Mr. Green
ewet gerçektenden süper espiri
GM olmak için Babanın şirketinin adı Joymax Co. LTD olması lazım Mr. Green
S
splendour2
⭐ 19y
ana dilin gibi korece ve ingilizce gibi iki küçük ayrıntıdan sonra cv ni inceliyolar Mr. Green
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
puhaha helal size 2 dk geyik yapdınız Alizee saolsun Mr. Green Mr. Green
heheh topic aşmış kendini Very Happy
parayla gm olunmuyor gm olana para veriliyor .
bu arada bu arkadaşın gm olduğunu hayal etmek bile şok etti beni
(counter strike oynayan varsa serverlarda 20 ytl civarı ödeyip admin olan "genç" arkadaşları da biliyorsunuzdur . davranışlarını ve adaletlerini Very Happy bırakın silkroad ın gm leri biraz elit olsun )
bu arada bu arkadaşın gm olduğunu hayal etmek bile şok etti beni
(counter strike oynayan varsa serverlarda 20 ytl civarı ödeyip admin olan "genç" arkadaşları da biliyorsunuzdur . davranışlarını ve adaletlerini Very Happy bırakın silkroad ın gm leri biraz elit olsun )
_
__Thieves__
⭐ 19y
GM olmak için Babanın şirketinin adı Joymax Co. LTD olması lazım Mr. Green
heheh super Very Happy
S
SwitchBack
⭐ 19y
arkadaşlar bir bilgim yok diyip susabilirdiniz ama uyarmak benim görevim değil şimdiden özür dilerim ...
Kadircim GM olmak istiyorsun ama sen Türksün bu mümkün değil GM olman için kore vatandaşı olman lazım ve joymax şirketine başvurman lazım onlarında senden isteyiceği kriterler baya pahallı bir pc ye sahip olman buda sürekli oyunda online olman için aylık maaş olarakta 3.500 $ olarak biliyorum benim bilgilerim bu kadar umarım kafanda bir ampul aydınlanmıştır ^^ Wink
Kadircim GM olmak istiyorsun ama sen Türksün bu mümkün değil GM olman için kore vatandaşı olman lazım ve joymax şirketine başvurman lazım onlarında senden isteyiceği kriterler baya pahallı bir pc ye sahip olman buda sürekli oyunda online olman için aylık maaş olarakta 3.500 $ olarak biliyorum benim bilgilerim bu kadar umarım kafanda bir ampul aydınlanmıştır ^^ Wink
puhaha helal size 2 dk geyik yapdınız Alizee saolsun Mr. Green Mr. Green
öenmli değil canımcım nidemek Cool
P
paffendorf
⭐ 19y
yaw gm oyunu kuran kişidir.....
yaw gm oyunu kuran kişidir.....
bu konu hakkında çok söylenti var yanlız Laughing
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap