Icerige atla
Extraloob

GM nasıl lunur????yardım plss

· 36 Yanıt · 3.3K görüntüleme
W
welcmaan OP ⭐ 19y
arkadaslar belki yeri burası deil ama silkroadda GM para ile satılıyormu yada sitesinden GM olunuyormu???
36 Yanıt
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

arkadaslar belki yeri burası deil ama silkroadda GM para ile satılıyormu yada sitesinden GM olunuyormu???

hacım yoksa GM mi olmaya karar verdin... Twisted Evil Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

gm olunmuyor.
L
Liu ⭐ 19y

gm olunmuyor.

GM doğuluyor Twisted Evil Twisted Evil
Z
zebani2059 ⭐ 19y
gm olunmaz gm doğulur evet Mr. Green te ben şu "gm para ile satılıyor mu" kısmına takıldım Very Happy netçen elin herifini alıp yaw çıx çıx çıx
D
DeepdarK ⭐ 19y

gm olunmuyor.

hehehh Mr. Green
D
DeepdarK ⭐ 19y

gm olunmuyor.

hahahah Mr. Green
T
TiM ⭐ 19y

gm olunmuyor.

peki gm nerden gelıo uzaydanmı Mr. Green
T

gm olunmuyor.

süpre espri patlatmışın alizee harbiden 10 numara bu Mr. Green Mr. Green
J
juanito05 ⭐ 19y
ewet gerçektenden süper espiri
N
Nebula ⭐ 19y
GM olmak için Babanın şirketinin adı Joymax Co. LTD olması lazım Mr. Green
S
splendour2 ⭐ 19y
ana dilin gibi korece ve ingilizce gibi iki küçük ayrıntıdan sonra cv ni inceliyolar Mr. Green
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
puhaha helal size 2 dk geyik yapdınız Alizee saolsun Mr. Green Mr. Green
L
Leet1 ⭐ 19y
heheh topic aşmış kendini Very Happy
G
gEo ⭐ 19y
parayla gm olunmuyor gm olana para veriliyor .

bu arada bu arkadaşın gm olduğunu hayal etmek bile şok etti beni
(counter strike oynayan varsa serverlarda 20 ytl civarı ödeyip admin olan "genç" arkadaşları da biliyorsunuzdur . davranışlarını ve adaletlerini Very Happy bırakın silkroad ın gm leri biraz elit olsun )
_

GM olmak için Babanın şirketinin adı Joymax Co. LTD olması lazım Mr. Green

heheh super Very Happy
S
SwitchBack ⭐ 19y
arkadaşlar bir bilgim yok diyip susabilirdiniz ama uyarmak benim görevim değil şimdiden özür dilerim ...
Kadircim GM olmak istiyorsun ama sen Türksün bu mümkün değil GM olman için kore vatandaşı olman lazım ve joymax şirketine başvurman lazım onlarında senden isteyiceği kriterler baya pahallı bir pc ye sahip olman buda sürekli oyunda online olman için aylık maaş olarakta 3.500 $ olarak biliyorum benim bilgilerim bu kadar umarım kafanda bir ampul aydınlanmıştır ^^ Wink
L
Liu ⭐ 19y

puhaha helal size 2 dk geyik yapdınız Alizee saolsun Mr. Green Mr. Green

öenmli değil canımcım nidemek Cool
P
paffendorf ⭐ 19y
yaw gm oyunu kuran kişidir.....
L
Liu ⭐ 19y

yaw gm oyunu kuran kişidir.....

bu konu hakkında çok söylenti var yanlız Laughing

Yanıt yazmak için giriş yapın.