Icerige atla
Extraloob

GM Livain ile 105 + Cavede Sohbet

· 26 Yanıt · 3.0K görüntüleme
D
Desmond OP ⭐ 18y
Yetkili kişilerin ricası üzerine resimleri topicten kaldırdım. Bu durum için herkesten özür dilerim. iyi forumlar..
26 Yanıt
X
muhabbet bayağı iyiymiş kahvede istermisiniz? ☕ 😁 😁
D
Desmond OP ⭐ 18y

Saolsın Kahve için. Birde Konuyu iki defa açmışım nasıl olduysa rica etsem altakini kilitlermisin?
P
pink3434 ⭐ 18y
gm nin yazdıgına bak ben eziğim 😊

ps:birşey sorabilirmiyim biri bana etmişti küfür foto çektim nerden atabilirim joymax'a
D
Desmond OP ⭐ 18y

ps:birşey sorabilirmiyim biri bana etmişti küfür foto çektim nerden atabilirim joymax'a

http://www.joymax.com/silkrod sitesine girişyap sağ üsten e-posta hizmetine tıkla dil olarak türkçeyi seç derdini anlat fotonunda linkini yaz yolla. Özellikle ss te global küfür varsa değerlendirmeye alıyorlar.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Malazgirt değil mi burası ? 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
X
xplayer ⭐ 19y
erkan abi haftaya cagırırsanız bende gelirim oraya .)RiskYouLife ^^
X
xplayer ⭐ 19y
Malazgirt değil mi burası ? 😆

apollo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
GM ile sohbet ne ilginçmiş.
A
Avasin ⭐ 17y

😁
P
pink3434 ⭐ 18y

http://www.joymax.com/silkrod sitesine girişyap sağ üsten e-posta hizmetine tıkla dil olarak türkçeyi seç derdini anlat fotonunda linkini yaz yolla. Özellikle ss te global küfür varsa değerlendirmeye alıyorlar.

biraz daha açıklarmısın
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
bu gmlerın hepsı koredemı
E
EliteTurk ⭐ 18y
Çok gm gördüm Code yazıp eline istediği silahı alan ama bölesini görmedim turk olduğundan dolayı güven kazanmak için silah istiyor güven olayında bir problem yokda Code yazıp alsana eline silahları ya.. Neptune serverını tınlıyan GM yok GM giriyor mesaj yazıyor ''Thank you'' yazıyor konuşmasının arasında küfür ediyorlar İngilizce Türkce yok GM in gıkı çıkmıyor ilginç doğrusu .. ☕
M
Paylaştığın için teşekkürler.
J
exchangede GM in adının yanında neden 40_HaRaMi yazıyor?
D
Desmond OP ⭐ 18y
exchangede GM in adının yanında neden 40_HaRaMi yazıyor?

Arkadaş guilde girmesini rica etmişti. Guilttekilere selem vermesi için kısa süreliğine kabul etti 40_HaRaMi guilt anlayacağın.
D
Desmond OP ⭐ 18y

Hepsi Korade değil.
_
_SpinozA_ ⭐ 17y

Hepsi Korade değil.

nerdeler pekıo nerden yonetıyorlar oyunu.ve koredekı gmlerle aynı ozellıkelre sahıpmı yetkılerı
D
Desmond OP ⭐ 18y

Hepsi Korade değil.

nerdeler pekıo nerden yonetıyorlar oyunu.ve koredekı gmlerle aynı ozellıkelre sahıpmı yetkılerı

Benim bildiğim Türkiyede var (Bu forumda bir ara adı geçen sahısla alakası yok) Almanyada 2- 3 tane var Mesela GM Livain Almanyada. Genelde Ana dilleri dahil 2-3 dil biliyorlar.

Oyunla ilgili tüm raporları düzenli olarak Koreye bildiriyorlar oradakilerde değerlendirmeye alıyor. Tüm GMlerin yetkileri aynı ama oyunda daha üst düzeyde yetkiye sahip oluşumlarda var. Bildiklerim bu kadar.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
yuh ya gm bize yazı bile yazmıyor ne şanlısın 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: