Icerige atla
Extraloob

GlobaL Manyağı

· 43 Yanıt · 3.4K görüntüleme
43 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
CCF.
S
Streetwise ⭐ 19y
Lol,silkleri almış sonra parayı çekmiş o silkler boşa gitmesin diye globallarla süslemiş serveri ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
Yaw böyle adamlara sonradan görmüş diyorlar bizim yörede.
K
Kai OP ⭐ 18y
😄 walla ne dersenız diyin kaçık bu 😄
A
aNq3L ⭐ 19y
bencede
D
adam gaza gelmiş heralde artık manyangamı yattı naptıysa:D
J
Jigsaw ⭐ 19y
Gaia`da 125`e kadar global attım 1 saat içinde bu bir şey mi? 😜 Üstüne bir de millete sataştım eğlendim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Gaia`da 125`e kadar global attım 1 saat içinde bu bir şey mi? 😜 Üstüne bir de millete sataştım eğlendim.

tam ben yazacaktım bu da birşey mi diye jiggy sadece 150ye kadar tahminim rakam yazdı sonra başladı geyiğe free global falan da attı ama enteresandır ki bir tane sitemizin reklamını yazmadı veya hiçbir globalde bana övgü dolu sözler yazmadı neyse hepsi hafızamın bir köşesinde kayıtlı gün olur...
X
XER0 ⭐ 19y
😜
J
Journalist ⭐ 19y

+1
Q
Quattro ⭐ 19y
C&B..........................
F
frhtyksl ⭐ 18y
aqtal ya 😄
I
iwontcry4u ⭐ 19y

bundan görmemişleri de war adam global almış ilk globaline "Oleeeyy global aldımmmm!!" yazdı 😄 2. = "Yupiiiii globalim warr."
Q
Quensis ⭐ 19y

tam ben yazacaktım bu da birşey mi diye jiggy sadece 150ye kadar tahminim rakam yazdı sonra başladı geyiğe free global falan da attı ama enteresandır ki bir tane sitemizin reklamını yazmadı veya hiçbir globalde bana övgü dolu sözler yazmadı neyse hepsi hafızamın bir köşesinde kayıtlı gün olur...

Bende yazacaktım da yazılmış zaten önceden.. 😁

Bu arada aptal diye mesaj atanlar Yukarıya bakıp mesajlarını editlesinler bence 😁
_
__enes__ ⭐ 18y
xD
M
Misproject ⭐ 19y
uçmuş da bunun mantığı ne silk harcamaın boşa:P
X
Allah'ım adam atıyo globali sonra fc.k All server noobs yazmış bunun biyeri açık kalmış xD xD
K
Kai OP ⭐ 18y
Allah'ım adam atıyo globali sonra fc.k All server noobs yazmış bunun biyeri açık kalmış xD xD

👍
J
Jigsaw ⭐ 19y

Bro, sayı saymak yerine reklam yapabilirdim merak etme düşüncesizliğimden değil, ben global ile reklamı yapılmasına ihtiyacı olmayan bir site hayal ettim hep ve etmeye de devam ediyorum. Reklam topicleri açmak, spam mail, spam chat yapmak oyunda bana ters işler. =) Bkz. 0x33

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: