Bowa döndum cok mutluyum 😄
- Resim Silinmiş.
Glavier Olan Charım Simdi BOw :))
· 28 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
helal olsun hep bir bowman kasmak istemişimdir ciddi söylüyorum hatta onun için ufak bir altyapı çalışmamda var bakalım 6 ay sonra birşeyler olabilir.
ben göremedim resmi DNS ayarlarında dolayı olabilirmi acaba :S
ben göremedim resmi DNS ayarlarında dolayı olabilirmi acaba :S
simdi bakabılırsın..
resim gözükmüyor :S
üzüldüm glavier bam baska bi chardır bırakılmaz ya bende zamanında glavieden bow döndüm bowdan blader ama glavie tadı yok hiç birinde 3000silk harcadım bowa bladeye dönmek için bsou bosuna glavier daha zevkli
üzüldüm glavier bam baska bi chardır bırakılmaz ya bende zamanında glavieden bow döndüm bowdan blader ama glavie tadı yok hiç birinde 3000silk harcadım bowa bladeye dönmek için bsou bosuna glavier daha zevkli
glavier den bıkdım yaw hem gördume göre bow daha fazla vuruyor :)) mutluyum böle
M
Misproject
⭐ 19y
glavier den bıkdım yaw hem gördume göre bow daha fazla vuruyor :)) mutluyum böle
bow glavier den asla fazla wurmaz. glavierler 2 kere atak yapıyo genelde skilleri öle. mesala 80 de açılan skilli vurduğu zmn 2 vuruşu topla bak bakalım bow mu fazla glavie mi. Ama bowcuda şu avantajın war uzaktan vurma ve +crit lerin.anti devil bow serisi süper yüzde 35 ve yüzde 40 ihtimal ile crit vuruyorsun bir de silahın crit i ii ise genelde 90 açılan skill ile 2 vuruşundan biri crit olur
Uniqe kesmek istiyorsan bu devirde bow ve x-bowdan ötesini tanımam bnde 88 glavierdim şimdi bowum 😎 tebrikler
herkes bir gun bow a dönücek 😈
güzel char benimde gaia da 75 level bowum var ; =)
glavier le lordun altına gırıyordum 10 15 sn sonra yerde sımdı uzakdan vuruyorum hem cok crit gidiyor uniqe kesmek ıcın bow a dondum zaten herkese tavsıye ederım 500 sılk le hallede bılırsınz 78 lvl senız 😄
Cık Cık Cık.
Uniq kesmek için xbow kassaydın daha iyi olursu.Sana kocaman bir geçmiş olsun 😈
Uniq kesmek için xbow kassaydın daha iyi olursu.Sana kocaman bir geçmiş olsun 😈
Aynı kaderi paylaşıyoruz 😁
Hurri
Tebrik ederim seni Doru yolu bulmuşun 😄
WaRioR_BLaDe den Selamlar 😜
WaRioR_BLaDe den Selamlar 😜
Hurri
WaRioR_BLaDe den Selamlar :P
as kardesım sen charı satmısın duyduma göre 😄
2 deki skill attack skillmiydi :? sanki buff diye hatırlıyorum eski bowumdan 😄 hayırlı olsun bow a dönmen ama bowda bir zaman sonra sıkıcı oluyor. bu aralar istediğim tek char blade 😈
Hurri
as kardesım sen charı satmısın duyduma göre :D
Cok oldu ya 😄
Hurri
as kardesım sen charı satmısın duyduma göre :D
Cok oldu ya :D
tekrar saglara bekleriz 😄
muhahahah sen hercules boşladıgından beri çok şey degişti dost server eu kaynıyo bowa ekmek yok artık xD bu arada beni hatırlarsın belki natFB artık Narcisse deyim bi pm at 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap