arkadaşlar glavie fırlatırken mavi şey konik gibi gidiyorduya şimdi karma karışık mavi ışıklar görünüyor bunu jm'a nasıl bildiririz ? bunu bildirecek arkadaş warsa şimdiden çok tşkkürler..
GLavie Fırlatma BUG .
· 9 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Son updateden sonra Bowcuların 2 skilinde glavienin bir skilinde buglar oluştu. Bu hatayı http://www.joymax.com/silkroad/ sitesindeki forum bölümünden "General Technical Issues/Bug Reports"
topiğinin altınta belirtebilirsiniz.
Xian dan bir kullanıcının bow skilleriyle ilgili hatayı bildirmesini örnek olarak veriyorum.
my bow skills are bugged,i even try to reinstall my sro but still i got bugs.when i attack a monster with bow skills,its pointing to a wrong direction...
Xian dan bir kullanıcının bow skilleriyle ilgili hatayı bildirmesini örnek olarak veriyorum.
my bow skills are bugged,i even try to reinstall my sro but still i got bugs.when i attack a monster with bow skills,its pointing to a wrong direction...
Son updateden sonra Bowcuların 2 skilinde glavienin bir skilinde buglar oluştu. Bu hatayı http://www.joymax.com/silkroad/ sitesindeki forum bölümünden "General Technical Issues/Bug Reports"
iyi gözlemcisin teşekkürler 😘
Bug degılde yenı effectler olabılırmı sizce ?
yok oyunda bi sürü bug oluştu
joymax bile bu kadar rezil bi effect yapmaz bence 😁
joymax bile bu kadar rezil bi effect yapmaz bence 😁
😄 bencde:D
H
HollowDalton
⭐ 18y
hotanda bankacının yanında dün bir sürü 10 Level at vardı yaklaşık 20 Tane Sonra bu gün Hotanın Mujigi çıkış kapısında 4-5 tane 10 Level at vardı anlamadım
H
HellMagican
⭐ 19y
oda bir bug cape ile yapıyor oyunda bi tane nuker buluyon sana elektriğin sekmesiyle tek atabilicek birini elektırıgın sekmesi gelmeden atabiniyon at ölmeden sen oluyon dogdugun zaman atalı doguyon atan iniyon at kopek gibi oluyo seni takip ediyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap