arkadaşlar uzun zamandır blade mi yoksa glavie mi açsam diye düşünüyorum..Dayanıklılıkları aynı diye duydum ama tam olarak emin değilim.Bu glavie de ki can buff ı 80 de ve 90 ta + kaç can veriyor bilen varsa yazabilirmi ^^
Glavie can buff ı
· 20 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Kim dediyse yalan söylemiş dayanıklıkları aynı değil 😜
blade tank glavie ölüm makinesi 😎
blade tank glavie ölüm makinesi 😎
heuksal açarsanız ikisininde hp mp itemsiz olarak aynı olacaktır.
lakin blade tanktır glavie ölüm makinası bu bağlamda oyun zevkinize kalmış ^^
lakin blade tanktır glavie ölüm makinası bu bağlamda oyun zevkinize kalmış ^^
benim asıl merak ettiim 80 de glavie deki can buff ı kaç k can veriyor
birde ikisi pvp yaptığında hangisi alır.. ❓ ❓ Tavsiyeniz nedir ??
Heuksal 90 da 2800 HP verir. 80'de 2079 diye hatırlıyorum.
Her 2si de maharet isteyen yapılandırmalardır, oynamayı bilen ve itemleri güzel olan pvp'yi kazanır
Her 2si de maharet isteyen yapılandırmalardır, oynamayı bilen ve itemleri güzel olan pvp'yi kazanır
tamam yorumlar ve cevaplar için teşekkür ederim ben glavie nin 90 da daha fazla can verdiğini zannediyodum.o zaman bn Blade açarım ^^ 🤘 🤘
2826 HP 90'da
2826 HP 90'da
tüh 26 HP ile kazandın 😜
e o zaman çok bi fark yok..can olarak ama blade neden daha sağlam blocktan dolayımı sadece ??? neden ❓ 😄
Shiled in verdiği armor ve block .
A
andromeda09
⭐ 18y
ustundekı itemlere bağlı olmakla birlikte eski bir glavie kullanıcısı olarak kesinlikle blade pvp de alır tartısmasız blade olayı goturur ama kullanım acısından yatsada glavie gibi car yok bence sro da elındekı sılahın asaleti yeter kardeşim 😊
150 silk li glavia da ff ve itemeri tam olan glaviacının canı 34 k oluyo
ikiside iyi çarlar ama blade pvp de tank olarak daha iyi, glavie kasmakta daha iyi.Sen eğer başka bi çar ile en az 72 ye kadar kasmıycaksan glavie aç derim.Blader de kale savaşlarında çok işe yarıyo
Bladerin pvp de kazanmasının nedeni shield+block oranını artıran skill+combo.Combo yapan çarın karşısında ki hp basamadığından fazla dayanamıyo
Bladerin pvp de kazanmasının nedeni shield+block oranını artıran skill+combo.Combo yapan çarın karşısında ki hp basamadığından fazla dayanamıyo
Heuksal 90 da 2800 HP verir. 80'de 2079 diye hatırlıyorum.
85+7 glavie de varsa elinde adın sex machine olur 😎
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Blade ile oynmasını bildikten sonra alamayacağın char yok 😊 oyundaki en sağlam char bana göre blade dir. Yerden kaldırmıyor rakibini ama sağlam başka bir char ile pvp yaparken baya uzun sürüyor.
o sağlam char dediğin sadece glavie işte başkası blade'e dayanamaz zati 😄
jesuswan blade proftur çok pvp yapıp skilleri deli gibi test etmişizdir hangisi ile önce vurulur ne yapılır diye yok abi ikiside yatmıyor ^^
jesuswan blade proftur çok pvp yapıp skilleri deli gibi test etmişizdir hangisi ile önce vurulur ne yapılır diye yok abi ikiside yatmıyor ^^
ohoo bn kararımı werdim 150 k sp kastım 66 yaptım carı siz hala tartışma 😄 BLADE açtım 🤘
100 lw geliyo ne blade ne glavie en güzel bow olcak !! skillere bakarsanız anlarsınız
100 lvlde 100lvl buz 100lvl force 100 lvl glavie yapılandırması ile kral olacak 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap