Icerige atla
Extraloob

Glavie 85+11 Phy 100%

· 21 Yanıt · 2.0K görüntüleme
P
Prestij OP ⭐ 18y
Glavie 85+11 Phy 100%
Bu itemi ilk olarak ben almıştım 300 m e. Çok uzun uğraşlarıma rağmen +7 yapamayınca sinirden 400 m e satmıştım . Alan kişi +10 yapmış, ondanda SERIOUS arkadaş almış, nasıl bir cesaretse +11 denemiş ve tutmuş. Görünce şok geçirdim. Sun Glavie ile eşdeğer bence 😊 Şuan item turkistanbul da olması lazım, tabi aynı itemse
(http://www.rev6.com/player.asp?id=123755)

İstek üzerine SS si 😊 +9 ile aynı sanki görünümü 😉
21 Yanıt
G
şuan kimdeyse h.o
H
nasıl bir cesaret var bunları basanlarda helal olsun
T
TitusPullo ⭐ 19y
omg mükemmel bir silah yahu, vallahi ortalığı yıkar. Suna değişilmez bir item, acaba nasıl parlıyor canlı ss bulma şansın var mı?
X
Xenas ⭐ 19y
immortal dahi yok silahda O.o süper silah
B
Beijo ⭐ 19y
omg mükemmel bir silah yahu, vallahi ortalığı yıkar. Suna değişilmez bir item, acaba nasıl parlıyor canlı ss bulma şansın var mı?

+11'in +9 parlamasından bi farkı yok diye hatırlıyorum...
P
Prestij OP ⭐ 18y

SS koyabilirim bi dk 😊
P
Prestij OP ⭐ 18y
senmiydin bu resmi ceken ?

Hahahaha 😊 resmi çekende bendim bu itemi +1 ken 400 m sinirlenip satanda 😉
C
cLonny ⭐ 18y
76+5 phy%0 sun glavie ye eşit nerdeyse^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
omg o.O

+11 mi tek hayalim kaldı sro aleminde 85+9 glavie başkada kalmadı onu da cash para verip alacağım.
T
TitusPullo ⭐ 19y
omg o.O

+11 mi tek hayalim kaldı sro aleminde 85+9 glavie başkada kalmadı onu da cash para verip alacağım.

diyosun +9 yapimde varsın +11'im olmasın xP
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yok hacım +11 ile işim olmaz önce +5 satın alırım para biriktirir +7 alırım gene para biriktirir +9 alırım tam 3 ay sonra 85+9 elimde rahat ol sen 😎
M
Misproject ⭐ 19y
one layyynnn phy 100 de 100 bi de +11 katliam yapar onu kullanan
O
Old School ⭐ 19y
Helal olsun basan arkadaşa cesaret ister +11 tebrik etmek lazım bide ff bir çarsa pwpde yıkamadığı çar kalmaz
M
mesut_xD ⭐ 18y
😁 Mükemmel yaa
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
100 m para verin basayım +11 o kadarda zor degil mühim olan yürekli olmak..ve plus..gerisi şansınıza kalmıs..
P
Prestij OP ⭐ 18y
100 m para verin basayım +11 o kadarda zor degil mühim olan yürekli olmak..ve plus..gerisi şansınıza kalmıs..

O glavieye ben en az 1000 tane elixir denedim, 4 defa +6 yaptım ama nedense +7 olmadı 😊 gerçekten çok şanslı olmak lazım ;)
D
Doma$no ⭐ 18y
Bu glavie şuan turkistanbul da ve çarını 2000Ytl den satışa sundu turkistanbul bu silah dahil çarında som pantolon fln var bu silahın sahibinde yani bu silahlı çar bi de full sun-som çekse kral bi çar olur
P
Prestij OP ⭐ 18y
Bu glavie şuan turkistanbul da ve çarını 2000Ytl den satışa sundu turkistanbul bu silah dahil çarında som pantolon fln var bu silahın sahibinde yani bu silahlı çar bi de full sun-som çekse kral bi çar olur

Evet, bende satılık olduğunu duymuştum. İlgilenen arkadaşlar için irtibata geçmeye çalışabilirim ;)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: