- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Y0rumLar1n1Zı ßeKliYoRUm
GLAVİE------------------->
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
güzel yakalamışsın
sen mi yakaladın ?
yanlış anlama batuhan kardeş ama çok az bence. Ben level 18 iken White tigerlara STR glavie fire lvl 18+1 glavie ile 1.2 K crit zerksiz vuruyordum.
sen mi yakaladın ?
ewt
yanlış anlama batuhan kardeş ama çok az bence. Ben level 18 iken White tigerlara STR glavie fire lvl 18+1 glavie ile 1.2 K crit zerksiz vuruyordum.
ewt farkındayım charım kötü wizard açmayı düşünüyorum fazla fazla koyarım 😁
yoo kötü demededim, yanlış anlama, char buildin str bellide bu kadar az damage ı anlamadım. Skilleri fullayamadın falan mı?
Ne desemqi Benden GüzeL ss Yakalamıssın Birde Bu Forumda gezmeye devam et carını ancaq BöLE kRAl Yaparsın :thubsup:
yoo kötü demededim, yanlış anlama, char buildin str bellide bu kadar az damage ı anlamadım. Skilleri fullayamadın falan mı?
ewt malesef fulliyemedim 😞
Ne desemqi Benden GüzeL ss Yakalamıssın Birde Bu Forumda gezmeye devam et carını ancaq BöLE kRAl Yaparsın :thubsup:
bu forumu sevdim burda kalmayı süşünüyorum 😉
ewt malesef fulliyemedim :(
heh bide snn gibi fazla fazla koymak için ne yapmalıyım bi kere 2.100 vurmuştum critic +devil bide 18 lwdim şaşırmıştım 😱 o zmn 😁
skilleri fulla. lvl 19 da bütün skileri açman yanlış kardeş. ben 19 iken sadece stun yapma ile fire imbue su açıktı. Buff muff yok. onun dışında öyle özel birşey yok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap