Icerige atla
Extraloob

GLAVİE------------------->

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
12 Yanıt
M
mesut_xD ⭐ 18y
güzel yakalamışsın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sen mi yakaladın ?
D
drotalion ⭐ 19y
yanlış anlama batuhan kardeş ama çok az bence. Ben level 18 iken White tigerlara STR glavie fire lvl 18+1 glavie ile 1.2 K crit zerksiz vuruyordum.
L
lordbatuhan OP ⭐ 18y
sen mi yakaladın ?

ewt
L
lordbatuhan OP ⭐ 18y
yanlış anlama batuhan kardeş ama çok az bence. Ben level 18 iken White tigerlara STR glavie fire lvl 18+1 glavie ile 1.2 K crit zerksiz vuruyordum.

ewt farkındayım charım kötü wizard açmayı düşünüyorum fazla fazla koyarım 😁
D
drotalion ⭐ 19y
yoo kötü demededim, yanlış anlama, char buildin str bellide bu kadar az damage ı anlamadım. Skilleri fullayamadın falan mı?
T
TurkLider ⭐ 18y
Ne desemqi Benden GüzeL ss Yakalamıssın Birde Bu Forumda gezmeye devam et carını ancaq BöLE kRAl Yaparsın :thubsup:
L
lordbatuhan OP ⭐ 18y
yoo kötü demededim, yanlış anlama, char buildin str bellide bu kadar az damage ı anlamadım. Skilleri fullayamadın falan mı?

ewt malesef fulliyemedim 😞
L
lordbatuhan OP ⭐ 18y
Ne desemqi Benden GüzeL ss Yakalamıssın Birde Bu Forumda gezmeye devam et carını ancaq BöLE kRAl Yaparsın :thubsup:

bu forumu sevdim burda kalmayı süşünüyorum 😉
L
lordbatuhan OP ⭐ 18y

ewt malesef fulliyemedim :(

heh bide snn gibi fazla fazla koymak için ne yapmalıyım bi kere 2.100 vurmuştum critic +devil bide 18 lwdim şaşırmıştım 😱 o zmn 😁
D
drotalion ⭐ 19y
skilleri fulla. lvl 19 da bütün skileri açman yanlış kardeş. ben 19 iken sadece stun yapma ile fire imbue su açıktı. Buff muff yok. onun dışında öyle özel birşey yok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: