Icerige atla
Extraloob

gizli soruyu değiştirmek mümkünmü ?

· 5 Yanıt · 1.2K görüntüleme
F
fsm OP ⭐ 19y
forum içinde aradım fakat cevabı bulamadım şifre değiştirmek gizli soru ile mümkün mailde değiştirilebiliyor peki gizli soru degiştirile bilirmi char alır yada satarken gizli soru degişmiyorsa bu güvenlik açığı oluşturmazmı.?
5 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maalesef değiştirilmiyor.Güvenlik açığı konusuna gelirsek ;

Senin Şifreni yada E-mail adresini bilmeden değiştirmeleri mümkün değil.Yeni char alır almaz hemen şifre ve e-mail değiştirilir o yüzden.Ama tabii değiştirilse çok daha güzel olur kanısındayım. 😎
F
fsm OP ⭐ 19y
hım kötü bence char satın aldık varsayalım adam gizli soruyu ilk sevgilimin adı ney yapmış varsayalım oda BANU olsun ben 1 sene sonra şifre degiştirmeye tekrar girdiğimde neydi lan bu kızın adı burcu buket uraş dur ondan sonra benim sevgilim degilki nerden hatırlayayım 😊 yada ilk okuldaki sıra arkadaşım kimdi bu daha kazık kızmıydı erkekmiydi olmuyorsa yapcak bişi yok tabide mail falan atsak direk onlar değiştirse 😊

yada gizli soruyu böylebir durumda unuttuk varsayalım kayıtlı maile gönderiyorlarmı cevabı ?
K
kral01 ⭐ 17y
1 sene önce böle bir olay var hack olayları çok oldugundan kapattılar
K
Kai ⭐ 18y
Maalesef değiştirilmiyor.Güvenlik açığı konusuna gelirsek ;

Senin Şifreni yada E-mail adresini bilmeden değiştirmeleri mümkün değil.Yeni char alır almaz hemen şifre ve e-mail değiştirilir o yüzden.Ama tabii değiştirilse çok daha güzel olur kanısındayım. 8)

Bence böyle iyi,gizli soru değiştirilirse hacklenme vs. gibi şeyler daha çok ortaya çıkar ve silkroad iğrenç olr :D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: