Gizli Hazine Kime Ait? Etkinliği...
· 18 Yanıt · 7.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Silk item satanlar ödülleri toplar uygun fiyata da dressleri satar heralde 😊
Silk item satanlar ödülleri toplar uygun fiyata da dressleri satar heralde :)
Öyle gözüküyor 🎭
İyiymiş , 10Silk attırsam acaba olur mu? 😄
arkadaşlar hani bu silkle alınan skil düzeltme var ya onu aldığımızda kaç tane skil i düzeltebiliyoruz
(GM bana beleş 28 premium silk vermiş onunla ya magic pop alacam ya da skill düzeltme ) bi yardım ederse bilenler sevinirim
(GM bana beleş 28 premium silk vermiş onunla ya magic pop alacam ya da skill düzeltme ) bi yardım ederse bilenler sevinirim
arkadaşlar hani bu silkle alınan skil düzeltme var ya onu aldığımızda kaç tane skil i düzeltebiliyoruz
5 adet skil düzeltebiliyorsun.Şöyle söyleyeyim,10 levelsen 5 levele düşürebilirsin yada skillerinden biri 5 uptaysa 0'a indirip kapatabilirsin.Yani görev yap daha karlı çıkarsın
5 adet skil düzeltebiliyorsun.Şöyle söyleyeyim,10 levelsen 5 levele düşürebilirsin yada skillerinden biri 5 uptaysa 0'a indirip kapatabilirsin.Yani görev yap daha karlı çıkarsın
hımm çok çok çok teşekkür ediyorum eyv magic pop card alırım daha iyi 😄
Dressi aldığımızda diğer hediye dressi hiç bir çeklişiye filan katılmadan direk vercekmi
Yaralı stylearkadaşlar hani bu silkle alınan skil düzeltme var ya onu aldığımızda kaç tane skil i düzeltebiliyoruz
hımm çok çok çok teşekkür ediyorum eyv magic pop card alırım daha iyi :D
haberin olsun 110 lvldaki buz sikilini 1 haftada 7/24 mbotla sıfırladım görev yaparak potcudan alıyosun (kendi lvlındaki yaratıkları kesmen gerek)
tamam teşekkür ederim eyv.
Teşekkürler
acaba bu etkinlikten avatar vs. kazanan oldu mu ? ne kazandılarsa yazabilirler mi acaba ( ve nasıl kazandılar sadece pre silk le bişey almak yetiyo mu ? )
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Ben avatar arkalık aldım siteden hiç birşey gelmedi 😄
paylaşım için teşekkür ederim
Ben avatar arkalık aldım siteden hiç birşey gelmedi :D
100 Premium Silk Harcama Yapmanız gerekiyor Diye biliyorum Sitesinde Böyle Yazıyor Saygılar ☕
Ben avatar arkalık aldım siteden hiç birşey gelmedi :D
100 Premium Silk Harcama Yapmanız gerekiyor Diye biliyorum Sitesinde Böyle Yazıyor Saygılar ☕
100 silk ve üzerinde ek şans var diyo benim anladığım da bu 😄
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Biri tam olarak acıklsa iyi olur türkçeden anlamaz hale geldik. 😄
Bunun İngilizce açıklaması falan var mı bir de onu okusak 😄
Bundan bir şey anlamadım
Bundan bir şey anlamadım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap