Icerige atla
Extraloob

Gizli Hazine Kime Ait? Etkinliği...

· 18 Yanıt · 7.6K görüntüleme
18 Yanıt
I
Silk item satanlar ödülleri toplar uygun fiyata da dressleri satar heralde 😊
Roycolt
Roycolt OP ⭐ 17y
Silk item satanlar ödülleri toplar uygun fiyata da dressleri satar heralde :)

Öyle gözüküyor 🎭
_
_UzZy_ ⭐ 18y
İyiymiş , 10Silk attırsam acaba olur mu? 😄
M
mani ⭐ 19y
arkadaşlar hani bu silkle alınan skil düzeltme var ya onu aldığımızda kaç tane skil i düzeltebiliyoruz
(GM bana beleş 28 premium silk vermiş onunla ya magic pop alacam ya da skill düzeltme ) bi yardım ederse bilenler sevinirim
D
djfko ⭐ 18y
arkadaşlar hani bu silkle alınan skil düzeltme var ya onu aldığımızda kaç tane skil i düzeltebiliyoruz
(GM bana beleş 28 premium silk vermiş onunla ya magic pop alacam ya da skill düzeltme ) bi yardım ederse bilenler sevinirim

5 adet skil düzeltebiliyorsun.Şöyle söyleyeyim,10 levelsen 5 levele düşürebilirsin yada skillerinden biri 5 uptaysa 0'a indirip kapatabilirsin.Yani görev yap daha karlı çıkarsın
M
mani ⭐ 19y

5 adet skil düzeltebiliyorsun.Şöyle söyleyeyim,10 levelsen 5 levele düşürebilirsin yada skillerinden biri 5 uptaysa 0'a indirip kapatabilirsin.Yani görev yap daha karlı çıkarsın

hımm çok çok çok teşekkür ediyorum eyv magic pop card alırım daha iyi 😄
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Dressi aldığımızda diğer hediye dressi hiç bir çeklişiye filan katılmadan direk vercekmi
Yaralı style
Q
qwerty686 ⭐ 19y

hımm çok çok çok teşekkür ediyorum eyv magic pop card alırım daha iyi :D

haberin olsun 110 lvldaki buz sikilini 1 haftada 7/24 mbotla sıfırladım görev yaparak potcudan alıyosun (kendi lvlındaki yaratıkları kesmen gerek)
M
mani ⭐ 19y
tamam teşekkür ederim eyv.
W
weba ⭐ 15y
Teşekkürler
M
mani ⭐ 19y
acaba bu etkinlikten avatar vs. kazanan oldu mu ? ne kazandılarsa yazabilirler mi acaba ( ve nasıl kazandılar sadece pre silk le bişey almak yetiyo mu ? )
_
Ben avatar arkalık aldım siteden hiç birşey gelmedi 😄
O
ozgur57 ⭐ 17y
paylaşım için teşekkür ederim
Roycolt
Roycolt OP ⭐ 17y
Ben avatar arkalık aldım siteden hiç birşey gelmedi :D

100 Premium Silk Harcama Yapmanız gerekiyor Diye biliyorum Sitesinde Böyle Yazıyor Saygılar ☕
M
mani ⭐ 19y
Ben avatar arkalık aldım siteden hiç birşey gelmedi :D

100 Premium Silk Harcama Yapmanız gerekiyor Diye biliyorum Sitesinde Böyle Yazıyor Saygılar ☕

100 silk ve üzerinde ek şans var diyo benim anladığım da bu 😄
_
Biri tam olarak acıklsa iyi olur türkçeden anlamaz hale geldik. 😄
M
mukonera ⭐ 15y
Bunun İngilizce açıklaması falan var mı bir de onu okusak 😄
Bundan bir şey anlamadım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: