C CWsaila OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Öncelikle herkezden önce ben gittim ^^ gurur duyarak söylüyorum...ALINTI DEĞİLDİR Dosyalar (18) 143eqs.jpg 12.5 KB ejc2ld.jpg 2.6 KB skw8ex.jpg 15.6 KB 154ug4m.jpg 2.6 KB 2ec0y9k.jpg 82.6 KB 11c719e.jpg 54.8 KB 2cqfs0g.jpg 2.6 KB 2urqpeb.jpg 14.7 KB 1411cns.jpg 2.6 KB x5dutc.jpg 2.6 KB aoqade.jpg 103.7 KB vhytra.jpg 53.4 KB qzlweb.jpg 2.6 KB 30sy3j8.jpg 2.6 KB 200wsn5.jpg 46.2 KB e97l86.jpg 159.1 KB 2edpmp0.jpg 2.6 KB 25fsiv5.jpg 44.7 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T Torquel ⭐ 19y 18 yil once #2 Psrodan birkac manzara gormustuk,seninkin tam super olmus saol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #3 çok teşekkürler güzel ss ler.silkroad herşeyi tam yapmışda neden herşeyi bir seferde açmıyor 10 yıl sonra doğmak gerekli bu eklentilere karşı oyunun tamamlanması bir 10 yıl sürecek gibi 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SwitchBack ⭐ 19y 18 yil once #4 Ne zaman göreceğiz acaba bu kareleri TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CWsaila OP ⭐ 19y 18 yil once #5 En güzel yanı türkleri çok seviyorlar ?!!!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_DifferenT ⭐ 19y 18 yil once #6 Eline sağllık Hacım saol En güzel yanı türkleri çok seviyorlar ?!!!!!!az yardım etmedik onlara vefa borçları var TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M minotauros ⭐ 19y 18 yil once #7 süper ya bizi bilgilendirdiğin için tşkler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MFC ⭐ 19y 18 yil once #8 quseLde yaratık (90Lv) ndn mapde mor deiL :S ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CWsaila OP ⭐ 19y 18 yil once #9 quseLde yaratık (90Lv) ndn mapde mor deiL :S ?Mor olması için Unique olması alazım oda değil... SAYTAN unique onuda beklemedim... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xDj4km4Nx ⭐ 18y 18 yil once #10 bu oyunun adı ne ???? ❗ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CWsaila OP ⭐ 19y 18 yil once #11 bu oyunun adı ne ???? ❗Oyunun adı ne :D:D silkroadonline kore ?!!!!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F ffearless ⭐ 19y 18 yil once #12 bu oyunun adı ne ???? ❗muhaha 😄 oyunun adı silkroad 90lv gelince bizimkide böyle olacak 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #13 Paylaşım için tskr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G ghostly ⭐ 19y 18 yil once #14 Gercekten guzel bir paylasim olmmus tskler ?!!!!!!! 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil