Icerige atla
Extraloob

Gitar almam gerekiyor..

· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme
F
F10diP| OP ⭐ 19y
Kursa başladım cumartesi gitar almayı planlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Kalitesini nasıl anlıyabilirim ? hangi ağaç daha kaliteli gitar meydana getirir.? vs gibi sorularımın yanıtları bana çok yardımcı olur..

Alakanız için teşekkür ederim.. 🍺
15 Yanıt
S
Spiral ⭐ 17y
Raimundo tavsiye ederim..
S
Seppuku ⭐ 18y
Bende alacağım. 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
night işi sıkı tutuyorsun canımcım aynen devam öpüyorum gözlerinden mucX ❤️
N
night işi sıkı tutuyorsun canımcım aynen devam öpüyorum gözlerinden mucX ❤️

Teşekkür ederim.Esasen işlerimin yoğun olması nedeniyle gereken özeni veremedim ancak yaz dönemine giriyoruz aklımda bölüm ile ilgili çok güzel düşünceler var.En kısa zamanda sizinle de paylaşacağım.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bende bir ara merak sarmıştım.Benimkini satayım diyecemde bayagı eski 😆
C
ChrsNYC ⭐ 18y
şimdilik sağlam bir marka alma derim ben 60-80 liralık bir gitar sni keser
ps:aklında electro gitar varsa direk onla başla ikisi farklı şeyler tadları farklı havası farklı mantığı aynı 😄
bizzat ben bass gitar çalıorum ve çok keyifli bir alet 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Kursa yeni başlarıysan iyi bir şey alma. Taksim'de 100 TL'ye satılan gitarlar en uygunu^^
Ben İngiltere'den getirttim gitarı xD
[F New]Solo Gitarist
F
F10diP| OP ⭐ 19y
Kursa yeni başlarıysan iyi bir şey alma. Taksim'de 100 TL'ye satılan gitarlar en uygunu^^

bende öyle düşünmüştüm. renk konusunda kararsızım 😄 siyah mı yoksa standart gitar rengi mi galiba siyah olacak^^
N

bende öyle düşünmüştüm. renk konusunda kararsızım 😄 siyah mı yoksa standart gitar rengi mi galiba siyah olacak^^

Siyah klasik kaliteli ses vermez.Bir klasik gitarın üzerindeki işleme,vernik,cila vb. ne kadar az ise gitarın ağacının kalitesi o kadar ortaya çıkar..
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Klasik olsunda ağacı teli fiyatı vs yalan 😊
F
F10diP| OP ⭐ 19y
yok be birader o kadarda değil.. gitar var kasasına tık tık yapmaya gelmiyo.. 100 liraya aldım bi gitar zamanla anlıyacam kalitesini artık 😊 kavak yellerini çalabiliyom ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: