A Avenger OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş. 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Castiela ⭐ 18y 16 yil once #2 Verildi 2-3 kere ^^ .. artı çok eskidi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger OP ⭐ 18y 16 yil once #3 İlk defa gördüm hoşuma gitti bende paylaşmak istedim 😆 😆 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 16 yil once #4 Bitmemesi lazım ...:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #5 Güzelmiş. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Relax ⭐ 17y 16 yil once #6 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Second2None ⭐ 17y 16 yil once #7 bitMEME'si lazımmmm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #8 Bitmemesi lazım ...:Dahahahaha 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 16 yil once #9 ahahahh güzelmiş 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Neverex ⭐ 17y 16 yil once #10 beğendim güzelmiş 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Gullugullugil ⭐ 17y 16 yil once #11 Daha öncede görmüştüm,güzel 🍺 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil