herkese slm'lar bn full int s/s char kasıyorumm
cold-light-bicheon=90
geriye kalan 30 mastery i fireyemi versem yoksa heuksaolamı versem 400 hp için
(NUKER İÇİN 400 hp nin önemi çok 👴 )
Geriye Kalan 30 Mastery
· 14 Replies · 1.1K views 0 reading
14 Replies
herkese slm'lar bn full int s/s char kasıyorumm
cold-light-bicheon=90
geriye kalan 30 mastery i fireyemi versem yoksa heuksaolamı versem 400 hp için
(NUKER İÇİN 400 hp nin önemi çok 👴 )
😁 orası sana kalmış 😁
zaten 100 lvl gelince geriye 30 mastery fln kalmaz 😁
ama bence fire dan gelecek şeyleri salla al 400 hp yi bide 500 lük hp pot al tamadır işte:D
T
TitusPullo
⭐ 19y
Artık 400 hp'nin pek önemi yok, tek takılmıyorsan. Herkezde eU buff var zaten. Fire'e vererek phy demageni arttırabilirsin azda olsa...
Pacheon vererek onun pasif skilli artırabilirsin.
400 hp bi işe yaramaz.
400 hp bi işe yaramaz.
Forcede acabilrisin ordan gelen mp ile macig balance arttıra bilirsin hybrd sen tabi ama en mantıklısı fire acmak cunku bicheon 90 yapmışın demekki phy atak da kulanacaksın 30 fire derim
bnce hiç bişeye verme 100 updatesi geldiğinde tüm chine charlar için kötü olcak sen iisimi sakla o 30 masteryi 😉
hayır o 30 mastery i force a ver.((biliyorum beklenmedik bir yorum))
parry ratio yu 43 düşürcek skill i çakarsın. o da çok önemli bi değer
parry ratio yu 43 düşürcek skill i çakarsın. o da çok önemli bi değer
şu oyunu kaç senedir oynuyom ama hala parry ration un ne olduğunu çözemedim parry ratio ney acep 😁
Savuşturma oranı gibi bir olay,crit yeme vuruş yeme olasılğı düşer.
hmm bn sana olan attacı geri teptirip ona veriyo sanıyodum :?
neyse öğrenmiş oldum saol 😘
neyse öğrenmiş oldum saol 😘
tam olarak o değil. A.R. nin tam tersi gibi düşün ironeye
Parry ratio artıkça saldırılardan gelen vuruş azalır
Forcede acabilrisin ordan gelen mp ile macig balance arttıra bilirsin hybrd sen tabi ama en mantıklısı fire acmak cunku bicheon 90 yapmışın demekki phy atak da kulanacaksın 30 fire derim
Force İNT bonusu vermez ❗ Sadece MP artıran bir passivedir. Heksal nasıl phy balance artırmıyorsa force de mag balance arttırmaz.
sornun cevabına gelince 30 masteryden hiç bir zaman çok fazla verim alamassın ama fire senin için daha mantıklı görünüyor.phy damageyle critlerinde biraz da olsa fark yaratabilirsin 😉
Fire açarak 12mag. defans alabilirsin, phy vuruş gücünü arttırırsın Bicheon skillerindeki, daha hoş olur.
Log in to write a reply.
Log In