Icerige atla
Extraloob

Geri Döndüm ...

· 109 Yanıt · 11K görüntüleme
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
extraloob ile msnden yaptığımız görüşme ile aramızdaki buzları erittik ve kaldığım yerden devam etmek üzere geri döndüm. Bu olay kimin hakkımda ne düşündüğünü öğrenmek açısından da iyi oldu aslında. 😜

Ayrılık topic'inde yaptığım gibi uzun uzun yazacak kadar enerjim yok şuanda. 😄 Uzun lafın kısası; aileden kolay kopulmuyor. Sorunlar büyütülmeden çözülebilir. Artık problem de kalmadığına göre buradayım yeniden.

Hayırlı olsun. 😄

Ps: SaGoPaKaJMeR ne imzaymış kardeşim yahu tamam yıldım artık tamamlıyorum imzanı 😁 anti stealth hack'li pk2'ni de hazırlıyorum. 😈 Ayrıca aramızdaki sorunları çözmemizde yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
109 Yanıt
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Tekrar hoşgeldin aramıza 😘
T
Tengrİ ⭐ 19y
hadi bakalım:D
S
Streetwise ⭐ 19y
Kardeşim hoş geldin ^^
C
Crumby_ ⭐ 19y
hoşgeldin ya şükür kawuşturana bu kdrcık zamanda bile özlettin kendini^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
extraloob ile msnden yaptığımız görüşme ile aramızdaki buzları erittik ve kaldığım yerden devam etmek üzere geri döndüm. Bu olay kimin hakkımda ne düşündüğünü öğrenmek açısından da iyi oldu aslında. 😜

Ayrılık topic'inde yaptığım gibi uzun uzun yazacak kadar enerjim yok şuanda. 😄 Uzun lafın kısası; aileden kolay kopulmuyor. Sorunlar büyütülmeden çözülebilir. Artık problem de kalmadığına göre buradayım yeniden.

Hayırlı olsun. 😄

Ps: SaGoPaKaJMeR ne imzaymış kardeşim yahu tamam yıldım artık tamamlıyorum imzanı 😁

" 😘 " Yeterlidir kanımca
C
Creepy ⭐ 19y
tekrar hoşgeldin jason 🍺
C
carwen ⭐ 18y
😊
Hoşgeldin,sensiz olmuyor gerçekten. 😜
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Kaan hoşgeldin
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
😈 😈 😈 😈 😈
F
FreeDom ⭐ 18y
Evine Hoşgeldin ^^
C
Caprice ⭐ 19y
Hoşgeldin..Umarım birdaha aynı olaylar yaşanmaz..
T
Torquel ⭐ 19y
Tekrar hoşgeldin,aranızdaki sorunları çözmenize çok sevindik

3 dkda konunun 2. sayfaya gelmesi ne kadar sevilen biri olduğunu gösterir.
M
Misproject ⭐ 19y
gitmiyeceğini biliyordum :8:<3
J
Journalist ⭐ 19y
evine hoşgeldin kolay kopamayacağını biliyordum bende sro yu bırakınca biraz kopmuştum ama off topic gibi bölümlerde burdayım 😄 😘 🙏
M
mertcangs ⭐ 18y
hoşgeldin yeniden belirsizzz hiç iyi diğildi 😄
S
gelmene çok sevindim
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
biz bir aileyiz " kol kırılır yen içerisinde kalır " felsefesi ile hareket etmişizdir hep ufak defet sorunları konuşarak çözebilecek kadar olgun insanlarız hoşgeldin ailene güzelim özlettin kendini öpüyorum gözlerinden canımcım.

Ps : sagopakajmer kardeşime de teşekkürler olayın çözümünde büyük katkısı vardır.
T
ThePaiNnN ⭐ 18y
Hoşgeldin...! Umarım Bundan Sonra Kalıcı Olursun 😄
B
belgther ⭐ 19y
aramiza tekrardan hosgeldin jason...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: