Icerige atla
Extraloob

Geri Döndüm

· 25 Yanıt · 4.9K görüntüleme
C
CoMeBacKYuMi OP ⭐ 19y
Uzun bir aradan sonra geri döndüm arkadaşlar.Bu Konuyu açmamın gereği warmıydı bilmiyorum ama herkezin bilmesini istedim.Bir sitede global mod olmustum bunu bazılarımız biliyor ordanda ayrılıp buraya dönüyorum Very Happy .
I Love Extraloob Very Happy
mucX mucX mucX

Eski Mod
YuMi__YuMi
25 Yanıt
M
MoonLife ⭐ 19y
hosgeldin
K
Kuruman ⭐ 19y
Hos Geldin
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
hoşgeldin YuMi_YuMi
D
DoNJuaN ⭐ 19y
h. geldin yami
C
CoMeBacKYuMi OP ⭐ 19y
inş sürekli çalışıcam.Yaptığım hatayı biliyorum ama ben böle olcagını bılmıyordum.Her ihtimale karşı extraloobu bırakamadım Very Happy
C
CoMeBacKYuMi OP ⭐ 19y

Sarsılan güvenini geri getirmen lazım bu zaman alacak ama ilerde eskisi gibi çalışırsan eski günlerine döneceğin kanısındayım tekrardan h.g. Wink

Senle konustugumuzdan beri düşünüyorum.Seninle aynı dusunceleri paylastım.Bugun birazdaha düşündüm ve geri dönmeye kara verdim.Hatayı yapan benım bu hatayı telafi etmem yerıne kacıorum.Ben böle biri deilim dedim ve bu konuyu açtım.Seninde yardımın dokundu abi saoL
C
CoMeBacKYuMi OP ⭐ 19y

Sarsılan güvenini geri getirmen lazım bu zaman alacak ama ilerde eskisi gibi çalışırsan eski günlerine döneceğin kanısındayım tekrardan h.g. Wink

Senle konustugumuzdan beri düşünüyorum.Seninle aynı dusunceleri paylastım.Bugun birazdaha düşündüm ve geri dönmeye kara verdim.Hatayı yapan benım bu hatayı telafi etmem yerıne kacıorum.Ben böle biri deilim dedim ve bu konuyu açtım.Seninde yardımın dokundu abi saoL

Hatasız kul olmaz ama abim özelden konuştuk senle bu olayı demekki suçunu anlamışsın kapımız herzaman açık eskisi gibi çalış sen başkalarına aldırış etme sadece azimle çalış öpüyorum gözlerinden inşallah eskisi gibi olacaksın. mucX

inş abi inş extralooba kendımı inş affetirebilirim Sad
T
TaZMaNiA_ ⭐ 18y
h.g. kardeşim Wink
P
pfffffff ⭐ 19y
Hosgeldin ComeBackYumi
Burasi diger sitelere benzemez buradaki asil amacin modluk globluk oldugu surece hep sen kaybedersin.Ilk hedefin aileye girmeye calismak olmaliydi , sen modlugu tercih ettin ve bazi yollara basvurdun.Neyse olan oldu biten bitti artik bu saatten sonra umarim durust bir sekilde devam edersin.
Game Designer
hg
yes.
U
UrbanChaos ⭐ 19y
Hosgeldin Yumi Tekrar Wink
C
Caprice ⭐ 19y
Yumi gelmiş Hoşgeldin kardeşim.. mucX
Hatanı anlamışşın,Buda güzel. Wink
C
CoMeBacKYuMi OP ⭐ 19y

Yumi gelmiş Hoşgeldin kardeşim.. mucX
Hatanı anlamışşın,Buda güzel. Wink

hatamı banlandıgım gun anladım ama donmek ıstemedım sıteye.şimdi dönmek istedim ve tekrar aranızdayım Very Happy
C
Caprice ⭐ 19y
Hepimiz değiştik,nick vs.. tanımışşındır sen Very Happy
J
hoşgeldin extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y
İyi o zaman avatar için tşkler Jigsaw yaz yine muhauhau. Twisted Evil
B
hoşgeldin canım mucX
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Hosgeldin ComeBackYumi
Burasi diger sitelere benzemez buradaki asil amacin modluk globluk oldugu surece hep sen kaybedersin.Ilk hedefin aileye girmeye calismak olmaliydi , sen modlugu tercih ettin ve bazi yollara basvurdun.Neyse olan oldu biten bitti artik bu saatten sonra umarim durust bir sekilde devam edersin.

welcome Cool
Game Designer

Hosgeldin ComeBackYumi

welcome Cool

abish sende wolcome nerdesin abi yha özledik yok gibisin arada girion ama yokhsun 2 gundur Very Happy
yes.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: