Icerige atla
Extraloob

Gereksiz konular hakkında

· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme
P
Punisher TR OP ⭐ 17y
Çoğu player gerekli gereksiz konu açıyor.Aslında konuları modlar onayladıktan sonra açılsa daha sağlıklı bi forum olmazmı?

Mesela konudaki linkler-dosyalar virüslümü reklam varmı v.b gibi araştırılsın onaylandıktan sonra açılsın

Ps:bu soru soruldumu araştırmadım kusura bakmayın

yorumlarınızı beklıyorum
11 Yanıt
A
Aesify ⭐ 18y
bütün konular açılmadan öncemodların onaylama imkanı sence ne kadar? ki bu sitede hergün binlerce mesaj atılıyor sen düşün...
V
volkanka ⭐ 17y
Her konuyu inceleme altına alırsak forumda kimse kalmaz.
Biz gerekli yerlerde gerekli müdahalelerde bulunuyoruz.
Siz forumun zevkini çıkarmaya bakın...8)
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Yetkililer doğru zamanda doğru konuda olduğundan böyle birşeye gerek yok. ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Her konuyu inceleme altına alırsak forumda kimse kalmaz.
Biz gerekli yerlerde gerekli müdahalelerde bulunuyoruz.
Siz forumun zevkini çıkarmaya bakın...8)

👍

Yetkililer doğru zamanda doğru konuda olduğundan böyle birşeye gerek yok. ^^

👍
P
Punisher TR OP ⭐ 17y
bence gayette güzel olur , her bölümün birsürü modu var boş boş gezmektense iyidir
P
Prada ⭐ 19y
Merak etmeyin herhangi bir konuda herhangi bir topic açıldığı an modlar direk damlar ön tarama yaparlar.. Bu yüzden guclu sağlam bir ekibimiz var 😎
.NET
.NET ⭐ 19y
bence gayette güzel olur , her bölümün birsürü modu var boş boş gezmektense iyidir

Kim boş boş geziyor ? Kaç tane mod var ve hepsinin ayrı bir görevi var merak etme
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Kim boş boş geziyor ? Kaç tane mod var ve hepsinin ayrı bir görevi var merak etme

çak kuzum banı arkadaşa boş boş konuşmasın.
.NET
.NET ⭐ 19y

çak kuzum banı arkadaşa boş boş konuşmasın.

1 gün banlandı. Aklı başına gelir umarım^^
[F New]Solo Gitarist
E
El Verano ⭐ 18y
Çoğu player gerekli gereksiz konu açıyor.Aslında konuları modlar onayladıktan sonra açılsa daha sağlıklı bi forum olmazmı?
Mesela konudaki linkler-dosyalar virüslümü reklam varmı v.b gibi araştırılsın onaylandıktan sonra açılsın
Ps:bu soru soruldumu araştırmadım kusura bakmayın
yorumlarınızı beklıyorum

Sacma bir dusunce.
Ps: Imzasina hayran kaldim.😁 Mahoni!!! 💃

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: