Çoğu player gerekli gereksiz konu açıyor.Aslında konuları modlar onayladıktan sonra açılsa daha sağlıklı bi forum olmazmı?
Mesela konudaki linkler-dosyalar virüslümü reklam varmı v.b gibi araştırılsın onaylandıktan sonra açılsın
Ps:bu soru soruldumu araştırmadım kusura bakmayın
yorumlarınızı beklıyorum
Gereksiz konular hakkında
· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
bütün konular açılmadan öncemodların onaylama imkanı sence ne kadar? ki bu sitede hergün binlerce mesaj atılıyor sen düşün...
Her konuyu inceleme altına alırsak forumda kimse kalmaz.
Biz gerekli yerlerde gerekli müdahalelerde bulunuyoruz.
Siz forumun zevkini çıkarmaya bakın...8)
Yetkililer doğru zamanda doğru konuda olduğundan böyle birşeye gerek yok. ^^
Her konuyu inceleme altına alırsak forumda kimse kalmaz.
👍
Yetkililer doğru zamanda doğru konuda olduğundan böyle birşeye gerek yok. ^^
👍
bence gayette güzel olur , her bölümün birsürü modu var boş boş gezmektense iyidir
Merak etmeyin herhangi bir konuda herhangi bir topic açıldığı an modlar direk damlar ön tarama yaparlar.. Bu yüzden guclu sağlam bir ekibimiz var 😎
bence gayette güzel olur , her bölümün birsürü modu var boş boş gezmektense iyidir
Kim boş boş geziyor ? Kaç tane mod var ve hepsinin ayrı bir görevi var merak etme
[F New]Solo Gitarist
Kim boş boş geziyor ? Kaç tane mod var ve hepsinin ayrı bir görevi var merak etme
çak kuzum banı arkadaşa boş boş konuşmasın.
çak kuzum banı arkadaşa boş boş konuşmasın.
1 gün banlandı. Aklı başına gelir umarım^^
[F New]Solo Gitarist
Çoğu player gerekli gereksiz konu açıyor.Aslında konuları modlar onayladıktan sonra açılsa daha sağlıklı bi forum olmazmı?
Mesela konudaki linkler-dosyalar virüslümü reklam varmı v.b gibi araştırılsın onaylandıktan sonra açılsın
Ps:bu soru soruldumu araştırmadım kusura bakmayın
yorumlarınızı beklıyorum
Sacma bir dusunce.
Ps: Imzasina hayran kaldim.😁 Mahoni!!! 💃
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap