😄 bu ifadeyi 😁 bi ifadeyi 😆 yada bu ifadeyi 😈 kullanırken gerçekten gülüyomusunuz
bn gerçekten gülüyorum boşuna koymamışlar heralde 😉
gerçekten gülüyo musunuz
· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
ben bzn gülerim bzn gülmem
B
Black Rain
⭐ 19y
😊 bu nu yazarken sinsi sinsi gülerim :D:D:D:D:D:D:D:D böle bişey yaparsam sandalyeden düşerim 😊
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Çogunlukla Gülerim Ama Diger İnsanların Yaptıgı İfadeler Çok Etkiler Mesela Bi Sayfada Herkez Gülerek Yorum Yapmıssa Benim Somurtarak Yorum Yapmam Olmaz...Sorun Bende Derim Gülerim Geçerim 😈
Gülerim . 😁
S
StickControl
⭐ 19y
gülmediğim zaman sadece bi tane kullanırım 😄 harbyden güldüğüm zaman 😁 😁 😁 böle
bn en zaman koysam gülerim çok gln bi insanım 😄
hep söylemişimdir gülmek lazım 😁
ama bi de alkış ifadesi olsa çok güzel olurdu bazı arkadaşlar alkışlancak derecede güzel başlık açıyolar ben de ne ifade yollıcağımı şaşırıyorum 😄 uzun lafın kısası olsa süppo olurdu 😁
ama bi de alkış ifadesi olsa çok güzel olurdu bazı arkadaşlar alkışlancak derecede güzel başlık açıyolar ben de ne ifade yollıcağımı şaşırıyorum 😄 uzun lafın kısası olsa süppo olurdu 😁
A
Ama[D]ouS `
⭐ 18y
Çogunlukla Gülerim Ama Diger İnsanların Yaptıgı İfadeler Çok Etkiler Mesela Bi Sayfada Herkez Gülerek Yorum Yapmıssa Benim Somurtarak Yorum Yapmam Olmaz...Sorun Bende Derim Gülerim Geçerim 😈
Katılıyorum aynen
gülmediğim zaman ama komik gelen bi şeyde 😄
hoşuma giden bi şeyde 😎
gerçekten hafif bi şekilde gülüyosam 😁
hoşuma giden bi şeyde 😎
gerçekten hafif bi şekilde gülüyosam 😁
bazen gülüyorum bu arada site çok güzeeelll
Bazen Gülerim.
bazen gülüyorum bu arada site çok güzeeelll
bu siteye ilk bnde uye olduğumda ne gzl bu site demiştim insan baya seviyo bu siteyi günün yaklaşık 10 saati bn bu sitedeyim bazen 12
evet aynen bazen gülerimm 😁 😁 😁 yaparsam çok gülerim
😈 gülerim
😄 da bazen gülerim
😊 gülümserim
^^
😄 da bazen gülerim
😊 gülümserim
^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap