çok kötü bir fırtına çıktı size bir araba verildi kurtulma imkanınız yok arabaya 2 kişi binebilir
ileriki durakta 3 kişi var
1:yaşlı teyze
2:can dostunuz
3:canınızdan çok sevdiğiniz kız(oda sizi seviyor)
ne yaparsınız?
Bimecenin cewabı 24 saat sora bu topicten werilecektir
Gerçek aşk (Bilmece)
· 36 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
tabiikide can dostumu alırdım
çok kötü bir fırtına çıktı size bir araba verildi kurtulma imkanınız yok arabaya 2 kişi binebilir
ileriki durakta 3 kişi var
1:yaşlı teyze
2:can dostunuz
3:canınızdan çok sevdiğiniz kız(oda sizi seviyor)
ne yaparsınız?
Bimecenin cewabı 24 saat sora bu topicten werilecektir
Ben can dostumla yaşlı teyzeyi bindirim ben inerim Very Happy seviglimle beraber beraber ölürüz gideriz Very Happy Mr. Green
dostumla teyzeyi arabaya bindiririm kıza da ben binerim Very Happy:D
cewaplar komik ama doru diil Very Happy
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
ben inerim can dostum vs kız arkadaşım biner
ben de ölurum yaşlı morukla headbang2ft9
ben de ölurum yaşlı morukla headbang2ft9
tek basıma surer giderim nasıl olsa kurtulma imkanım yok bari havamı basarım ordakilere^^
ilk olarak AŞKIMLA giderdim heralde Laughing Laughing Ama baktım olmuyo arabayı full lerdim kucak kucağa Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Kurtulma imkanı yoksa nie arabaya adam alıyım.Herkes olcek ztn Wink
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
cevabı ögrensek artık Mr. Green
can dostumu alırdım bende
Can dostuma ve kız arkıma arabayı verir taksi çağırmalarını söylerdim.
can dostumualırım
arabayı onlara verir ben yürüyerek giderdim
eee birisi dışarda kalcak
Yaw yağmurda niye ölüyoruz anlamıyorum ki meteor yağmuru mu bu. Yağmur işte arkadaşların ıslanmasın diye kendin ıslancan. Teyze binsin biz gencecik insanız kankamla yürür giderim Allah, allah.
_
___CrAzY___
⭐ 19y
VALA ALMAM KİMSEYİ NASILSA ÖLECES..
Secenekler halinde acıklamalı ;
1. Yaslı Bayan : Otobus - araba - motor vb. Yer vermes Cam dan dısarı bakar arkadasıyla konusur falan filan gene yerini vermes .
2. Can Dostu - Muhakkak bir gün ileride kazık ı cakacgını bildigi için yanına almaz.
3. Sevgili : Bu sevgili ne kadar beraber olduklarına baglı Very Happy 2 gunde seni cok seviyom ayagına yatıyosa YOLs!...
NOT : Bunlar ( " [ TÜRK İNSANI İSE ] " )
Ben, Yaslı Bayanı almam Can Dostumu almam Sevgilimi almam. Ben Basar Giderim ! Nasılsa gebercekmişiz Senaryomuz boylemiş ! ... Very Happy
1. Yaslı Bayan : Otobus - araba - motor vb. Yer vermes Cam dan dısarı bakar arkadasıyla konusur falan filan gene yerini vermes .
2. Can Dostu - Muhakkak bir gün ileride kazık ı cakacgını bildigi için yanına almaz.
3. Sevgili : Bu sevgili ne kadar beraber olduklarına baglı Very Happy 2 gunde seni cok seviyom ayagına yatıyosa YOLs!...
Ben, Yaslı Bayanı almam Can Dostumu almam Sevgilimi almam. Ben Basar Giderim ! Nasılsa gebercekmişiz Senaryomuz boylemiş ! ... Very Happy
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Secenekler halinde acıklamalı ;
headbang2ft9
Bişey daha eger ASK BUYSA ALIN ! BOYLE BİRİ İSE ALIRIM !
Bir Kiz ve bir delikanli bir motorsikltin üzerinde 180 KmH hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geciyor:
Kiz: Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli: Hayir bak , nekadar eglenceli
Kiz: Lütfen, lütfen cok korkuyorum
Delikanli: Peki, beni sevdigini söyle
Kiz: Seni cok seviyorumm, lütfen yavasla
Delikanli: Simdi bana sIkica saril
Kiz delikanliya sIkica sarilir...
Delikanli: Migfer(sapkami) alip kendine takarmisin? Basimi cok sIkti!
Ertesi gün gazetelerde söle bir haber cikar:
Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu
Gercek ise söyle:
Yolun yarisinda delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememis. Bunun yerine kizdan kendisini sevdigini söylemesini ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonrada kendi ölümü pahasina kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti.Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap