Icerige atla
Extraloob

George Bush! Puhaha.. :mrgreen:

· 22 Yanıt · 3.0K görüntüleme
22 Yanıt
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
geryzekalı mal <censored> zuhahahah kafayı vurdu slk
T
Tengrİ ⭐ 19y
hahaha deli yaw Very Happy
C
CWsaila ⭐ 19y
Bu adam Başkan olmak icin doğmamış kahvekeyfi
B
BøBa ⭐ 19y
siz bu adamı salak zannediyorsunuz.O adam gelmiş geçmiş en büyük liderlerden birisi farkında değilsiniz hepimizi kandırıyor.bir düşünün sizce koskoca hükümet salak bir adamı dünya devinin başına geçirirmi.o adam kaç üni bitirdi haberiniz warmi.o adam hem askeri hem siyasi eğitim aldı.numara yapıyor ummadık taş baş yarar dostlarım.gizli gizli orta doğuyu ve dünyayı sömürüyor bir çok can yakıyor.ama devleti için çok şey yapıyor bu belli.türkiyenin başinda öyle zeki bi lider olsa neler olur bir bilseniz

Dediğim gibi sadece bir rol.Ayrıca son olarak düşünün.FBI CIA izin werirmi bu haberlerin çikmasina yok boğazina kraker kaçti ölüodu yok düştü yok ayaği takildi.oyun bunlar uyanin artk detective Mad
L

siz bu adamı salak zannediyorsunuz.O adam gelmiş geçmiş en büyük liderlerden birisi farkında değilsiniz hepimizi kandırıyor.bir düşünün sizce koskoca hükümet salak bir adamı dünya devinin başına geçirirmi.o adam kaç üni bitirdi haberiniz warmi.o adam hem askeri hem siyasi eğitim aldı.numara yapıyor ummadık taş baş yarar dostlarım.gizli gizli orta doğuyu ve dünyayı sömürüyor bir çok can yakıyor.ama devleti için çok şey yapıyor bu belli.türkiyenin başinda öyle zeki bi lider olsa neler olur bir bilseniz

Dediğim gibi sadece bir rol.Ayrıca son olarak düşünün.FBI CIA izin werirmi bu haberlerin çikmasina yok boğazina kraker kaçti ölüodu yok düştü yok ayaği takildi.oyun bunlar uyanin artk detective Mad

yürübe extraokk
B
baris1992 ⭐ 19y
zuhahahaha:D
B
BøBa ⭐ 19y
eğer yaptıkları gibi görünseydi

ya hitler gibi ölürdü
yada saddam gibi ölürdü
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
bis ona salak demioski dalga geçios adam zeki tabi yok bis oraya buraya demokrasi götürüos bahanesiyle aldılar heryeri petrol içinn ben sefmediim den öle diom extraokk
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Yaw adam şaka gibi tipi de dangalak. Şeytan'a benzemiyor öyle olsa bile. Rice çok şeytani bakıyor bir de Papa. Bu adam süzme salak bence. Mr. Green
D
DaWixed ⭐ 19y
Harbiden Tam Süzmee Twisted Evil Mr. Green
P
Presence ⭐ 19y
bu adam çok komik yha
D
DeepdarK ⭐ 19y
dama zekası fazla geliyo 😊
C
Crumby_ ⭐ 19y
Very Happy
F
fbli69 ⭐ 19y
bu adam hem komik hemde çok zeki yaw
Y
yunusdj ⭐ 19y
zuhahaha adama bak ya Very Happy Very Happy
E
Excrea ⭐ 19y
bi insanin bole dawranmasi onun salak oldugunu gostermes ama cok komik bu adami izlemek Very Happy rice inda tipi cok degisik dinlerken korkmakla gulmek arasinda degisik bir duygu olusturuyo insanda surat ifadesi
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Avatarıma bakın ne güzel kalbi de çizdim ahuaha.
Y
yunusdj ⭐ 19y

Avatarıma bakın ne güzel kalbi de çizdim ahuaha.

züper bi avatar Laughing Laughing Laughing Laughing
_

Yaw adam şaka gibi tipi de dangalak. Şeytan'a benzemiyor öyle olsa bile. Rice çok şeytani bakıyor bir de Papa. Bu adam süzme salak bence. Mr. Green

zuhauha Rice Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: