Icerige atla
Extraloob

General extraloob LvL 100 at GAIA

· 101 Yanıt · 10K görüntüleme · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
H
Heisenberg ⭐ 19y
biri bana grand namede yazan **** THE GOD anlamının Tukçesını söyleyebılırmı..BIraz ters bı cumle sankı

zati boşuna sevinmişim ben, tam diyordum artık kitleler bunu öğrendi lakin gel gör ki birisi çıkacak soracak 😈 😁

Factory Company United Kingdom The GOD 😘

Ps : biraz mizahsen bakın olaylara 🎅

Ayrıca ekliyim Allah ile God dedikleri 3leme karıştırılmasın.(God,jesus,meryem :P)
M
Metamorph ⭐ 19y
Okan abi ben sun staff ayarladım ama senin glavie hala +5 acilen bi gece operasyonla min. +7'e çekelim onu.^^ Bu arada char çok cool duruyor. 🍺
C
O Ne Bicim Grand Name :S
J
Jaysean ⭐ 18y

Bir konuyu iyice okumadan cvp yazma , yoksa çok ters cevaplar alabilirsin..
Spoiler
PS: ben yönetici olsan direk banlardım...
M
Metamorph ⭐ 19y

➡️

biri bana grand namede yazan **** THE GOD anlamının Tukçesını söyleyebılırmı..BIraz ters bı cumle sankı

zati boşuna sevinmişim ben, tam diyordum artık kitleler bunu öğrendi lakin gel gör ki birisi çıkacak soracak 😈 😁

Factory Company United Kingdom The GOD 😘

Ps : biraz mizahsen bakın olaylara 🎅

ps : Bir daha grand name hakkında kötü birşey söyleyen olmasın.
I
Sıra bende yakın zamanda Titan serverında 100 lvl ff Warıour-Cleric çarımın ss ni koyacam 😉 Şuan 93 lvlım...
Y
YouMyHeart ⭐ 17y
wuuh..Gz okan aßi^^ bnde go go Baron.. =)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Okan abi ben sun staff ayarladım ama senin glavie hala +5 acilen bi gece operasyonla min. +7'e çekelim onu.^^ Bu arada char çok cool duruyor. 🍺

yok yaa sana olan güvenimi de kırdın +7 chest diyordun ortalıktan kayboldun, hayallerimi kırdın kandırdın beni ulennnnnnnnnn 😈 😁 🎅
M
Metamorph ⭐ 19y

yok yaa sana olan güvenimi de kırdın +7 chest diyordun ortalıktan kayboldun, hayallerimi kırdın kandırdın beni ulennnnnnnnnn 😈 😁 🎅

Yok okan abi herşey duruyor msn'de bekliyoruz Halil abi ile sana çok sevineceğin haberlerimiz var 😁
M
MaviTutku ⭐ 19y
Okan Bey Charınız Çok güzel güle güle Kullanın.

Bu arada Gelen Mesajlara bi bakın İsterseniz 💃 😈
W
wich ⭐ 18y
extraloob, FuckTheGod Ne demek God Tanrı Demek Dmi?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Yok okan abi herşey duruyor msn'de bekliyoruz Halil abi ile sana çok sevineceğin haberlerimiz var 😁

geldüümmmmmmmmm 🤤
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Bir önceki sayfaya bak 😆
O
Çar güzel, guild amblemine dicek bir şeyim yok zaten 😎 Gratz Extraloob 🍺
I
Hayırlı olsun abi darısı başımıza.
E
Espio ⭐ 19y

hayir allah demek.
I
Uwww abi demek 100 lw olmuşsun hayırlı olsun.Sadece eski toprakların sahip olacağı buildden bir char. 🎅 Farmdan sonra FW'yi yakar yıkarsın 🍺 🤤
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
tebrikler
S
Sharkan ⭐ 17y
tek kelimeyle harika.Her eve lazım bu charlardan. 💃
S
shneZee ⭐ 18y
Hayırlı olsun 8)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: