Icerige atla
Extraloob

Gemiden Logbook verdi nedir bu?

· 18 Replies · 2.6K views
18 Replies
J
Jaws3r ⭐ 16y
ne kestinde bunu verdi?
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
bütün uniqueleri kestik bunu verdi bana swde ___Ra___ isimli player 40m vereyim ver diyor ne yapayım bence daha fazla ederdir.
J
Jaws3r ⭐ 16y
bütün uniqueleri kestik bunu verdi bana swde ___Ra___ isimli player 40m vereyim ver diyor ne yapayım bence daha fazla ederdir.

sakın verme ben 50m ye forgottene giriş biletlerini satıyorum zaten daha fazla eder o
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Vermedim zaten serverde kimsede görmedim şu ana kadar adama 500m diyim ne diyecek bakayım 😄
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
ilginç 🙄
bildiğim kadarıyla koleksiyon parçası,bunları biriktirdiğinde 8D Sun alınıyor diye biliyorum 🎭
Ama yinede modlar ilgilensin 👍
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Bilen biri söylesede hiç parasına gitmese 😁
P
Ploutos ⭐ 16y
Kaydettiğinde kolleksiyon daki parçalardan birisi oluyor. Yani herkesin Forgotten World e gitme amacı o itemlerden 8 tane farklı olanı toplayıp ödülü almak 😊 ederi fazladır tam bilmiom.
C
onlar kolaksiyon parçaları onları tamamladığında npcden 11 dg a silah alacaksın
E
eagle1016 ⭐ 19y
oyun iyice karamaşıklaştı bea:D
U
Uprising ⭐ 19y
🤔
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bunlar koleksiyon parçaları yani nadir eserler o yüzden satma bunlardan istenilen sayıda topladığın zaman görevi bitiriyorsun ve o lvl da sana silah verecek özel harbiden özel silah ama ^^
C
Minimum fiyatı 1 bil ! 8 tane topladıgında 11son veriyor. sakın satma topla görev yap.
G
GNR ⭐ 18y
bunlar koleksiyon parçaları yani nadir eserler o yüzden satma bunlardan istenilen sayıda topladığın zaman görevi bitiriyorsun ve o lvl da sana silah verecek özel harbiden özel silah ama ^^

ah oksssn adam satacak ki sen alacaksın ucuzdan buldummu kimse anlamadan bitireceksin işi ne bozuyorsun bak adam satmayada razı boyle ark. iris'e beklerim 😊

Minimum fiyatı 1 bil ! 8 tane topladıgında 11son veriyor. sakın satma topla görev yap.

Herkes o Nova nın yanlış oldgunu aslında A yada B verecegini düşünüyor ancak ya gerçekten nova ise soyledigin fiyat çok saçma zaten A yada b versede sacma 8B verip bunları alacak kdr oyunun kurdu veya manyagı bi adam en az 6 7 tanesini kendisi rhtla tamamlar hatta size satar 😊 fazlalıkları

Anlamadım gitti bu millet herseyi satıyor . eyw. satsınlar bide adam akıllı fiyatlar soyleseler keşke
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
o A ve B kuzum ötesi yok 😎
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Ben charı satmadan gıreyım neymiş bakayım dedim.artık baska chara atıp satarım.
G
GNR ⭐ 18y
o A ve B kuzum ötesi yok 8)

ins. oyledir onca ugrasıyoruz gidip nova verirse katliam olur summer4:

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: