Bunu verdi sağ tıklayınca koleksiyona kaydet diyodu bende basmadım heralde iyi para ediyodur 😁
- Resim Silinmiş.
resmi göremeyenler
http://img6.imageshack.us/f/sro2010122220232554.jpg/
Gemiden Logbook verdi nedir bu?
· 18 Replies · 2.6K views 0 reading
18 Replies
ne kestinde bunu verdi?
bütün uniqueleri kestik bunu verdi bana swde ___Ra___ isimli player 40m vereyim ver diyor ne yapayım bence daha fazla ederdir.
bütün uniqueleri kestik bunu verdi bana swde ___Ra___ isimli player 40m vereyim ver diyor ne yapayım bence daha fazla ederdir.
sakın verme ben 50m ye forgottene giriş biletlerini satıyorum zaten daha fazla eder o
Vermedim zaten serverde kimsede görmedim şu ana kadar adama 500m diyim ne diyecek bakayım 😄
ilginç 🙄
bildiğim kadarıyla koleksiyon parçası,bunları biriktirdiğinde 8D Sun alınıyor diye biliyorum 🎭
Ama yinede modlar ilgilensin 👍
bildiğim kadarıyla koleksiyon parçası,bunları biriktirdiğinde 8D Sun alınıyor diye biliyorum 🎭
Ama yinede modlar ilgilensin 👍
Bilen biri söylesede hiç parasına gitmese 😁
Bilen biri söylesede hiç parasına gitmese 😁
viewtopic.php?f=855&t=231388&hilit=
bu konuyu takip edin, bilgi alın 👍
Kaydettiğinde kolleksiyon daki parçalardan birisi oluyor. Yani herkesin Forgotten World e gitme amacı o itemlerden 8 tane farklı olanı toplayıp ödülü almak 😊 ederi fazladır tam bilmiom.
C
compassionate
⭐ 19y
onlar kolaksiyon parçaları onları tamamladığında npcden 11 dg a silah alacaksın
oyun iyice karamaşıklaştı bea:D
🤔
bunlar koleksiyon parçaları yani nadir eserler o yüzden satma bunlardan istenilen sayıda topladığın zaman görevi bitiriyorsun ve o lvl da sana silah verecek özel harbiden özel silah ama ^^
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
Minimum fiyatı 1 bil ! 8 tane topladıgında 11son veriyor. sakın satma topla görev yap.
bunlar koleksiyon parçaları yani nadir eserler o yüzden satma bunlardan istenilen sayıda topladığın zaman görevi bitiriyorsun ve o lvl da sana silah verecek özel harbiden özel silah ama ^^
ah oksssn adam satacak ki sen alacaksın ucuzdan buldummu kimse anlamadan bitireceksin işi ne bozuyorsun bak adam satmayada razı boyle ark. iris'e beklerim 😊
Minimum fiyatı 1 bil ! 8 tane topladıgında 11son veriyor. sakın satma topla görev yap.
Herkes o Nova nın yanlış oldgunu aslında A yada B verecegini düşünüyor ancak ya gerçekten nova ise soyledigin fiyat çok saçma zaten A yada b versede sacma 8B verip bunları alacak kdr oyunun kurdu veya manyagı bi adam en az 6 7 tanesini kendisi rhtla tamamlar hatta size satar 😊 fazlalıkları
Anlamadım gitti bu millet herseyi satıyor . eyw. satsınlar bide adam akıllı fiyatlar soyleseler keşke
o A ve B kuzum ötesi yok 😎
Ben charı satmadan gıreyım neymiş bakayım dedim.artık baska chara atıp satarım.
o A ve B kuzum ötesi yok 8)
ins. oyledir onca ugrasıyoruz gidip nova verirse katliam olur summer4:
Log in to write a reply.
Log In