Icerige atla
Extraloob

Geçmişten En Çok Neleri Özlüyorsunuz ?

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Geçmişe baktığınızda en çok neleri özlüyorsunuz ?

Ben başlıyayım en, geçmişe baktığımda en çok milli ve dini bayramları,komşulukları özlüyorum. eskiden milli bayramlarda bi hazırlıklar güzel anma törenleri heycan oluyordu şimdi ise onu bile unutturmaya çalışıyorlar. Dini bayramlara gelirsek herşeyden öte akrabalarla olan bağlar ziyaretler büyüklerin çatısı altında toplanmalar vardı şimdi ise bayramlar sadece tatil gözü ile bakılıyor .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
10 Yanıt
Super
Super ⭐ 13y
Sabahtan akşama kadar top oynayıp yemek yemediğim için , yırtılan eşofmanlarım için azarlanmayi özledim 😜 Yakın geçmişe gelirsekte 4 aydır evimi özlüyorum summer5:
D
Doma$no ⭐ 18y
Bacağımı özledim sağlam haliniwhiteangel
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Enerjimi özlüyorum, sağa sola koşturup bir şeyler peşindeydim hep, şimdi okumak için okula gidecek enerji dahi bulmakta zorlanıyorum... Ben böyle değildim... İnsan görünümlü hayvanlar/şeytanlar beni bu hale getirdi sanırım...
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Kesinlikle bende enerjimi özlüyorum. Çocukken neredeyse her yere koşarak giderdim şimdilerde ayakta durmaya halim yok...
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Silkroad'u özlüyorum. Christmas zamanlarını özellikle. Liseden bazı zamanları özlüyorum, arkadaşlıklarımı. Çocukken masanın altına yatıp fox kids izlemeyi, spider man + xmen özel bölümlerini. Avrupa yakasının güzel zamanlarını özlüyorum. Ihlamurlar altındayı bile özlüyorum şimdiki salak dizileri gördüğüm zaman. Bir de Memoliyi özlüyorum.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Liseyi bende çok özlüyorum , üni ye hala alışamadım.

Birde bayramlar , büyükler gittikten sonra hiçbir anlamı olmuyor bayramların, sıradan bir günden farksız.
Yaralı style
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Gelecek kaygısı olmayan günleri özlüyorum
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Silkroad'dan aldığım zevki.
Sokakta futbol oynadığım günleri, bir de liseyi.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Silkroad'ın o ilk zamanlar verdiği zevki daha hiçbir oyundan alamadım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: