Icerige atla
Extraloob

Gece yarısı Knıght operasyonu :)

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
İlk hedef karakoram..

Taklada buldum 2.yi adam beni görünce bana zerkledi tek attı Mydoneseye hemen reverse bastım yattıgım yyere geldim kestim herifi :)

Ve gecenin süprizi iyi aklıma geldi bu Ezük blade başka türlü unıq felan kesemez 😁

Buda till 2 😁
14 Yanıt
N
Neverex ⭐ 17y
saat şu anda 03:58 çıktı mı?
F
FaR_CRY ⭐ 17y
omg 😄 gzz de saat 4 😄 de 15.000 de çıktımı? şimdi 23.000 de tekrar çıkmış
F
FaR_CRY ⭐ 17y
omg 😄 gzz de saat 4 😄 de 15.000 de çıktımı? şimdi 23.000 de tekrar çıkmış
3
32alper ⭐ 19y
Gece bekçisi gibisiniz başarılar
C
Tebrikler.
P
PowerInMe ⭐ 17y
om ALLAHIM TİLL PROBLEMİN NE^^ EZÜK BLADE?(270K)HAKKINI YİYOSUN CHARIN^^O CHARI DW YE GÖTÜR BAKAM^^PVP DEMEDEN DALCAK ADAM VARMI?
X
Xrosower ⭐ 17y
Tebrikler
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
OMG Bunlar dün gece mi çıktı, sabahlamıştım yaw keşke baksaydım ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
Trixie ⭐ 17y
tebrikler abi
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
om ALLAHIM TİLL PROBLEMİN NE^^ EZÜK BLADE?(270K)HAKKINI YİYOSUN CHARIN^^O CHARI DW YE ***ÜR BAKAM^^PVP DEMEDEN DALCAK ADAM VARMI?

Şakasına diyom beya bide 98+ olmadan char tam olmuş sayılmaz bi 98+7 yi taksın bırakacam ezük demeyi 😁
Yok vallaha kimse dalmıyo özellikle bow wizard ve glavieler 😊 bowla glavie pek damage sokamıyo ondan dalmıyo wizard yine fena degil 96 wizz le yaptım dün gece pwp +6 wardı elinde 16 17 k vuruyo yine hp inince biraz zevkli oluyo gerçi %25 grain vigor varken tınlamıyo bile 😊 6 7 - 0 mı ne yendim wizardı bi kere 17k crit yedi lanet olsun tamam yapmıyom pwp dedi gitti 😆
P
PowerInMe ⭐ 17y
om ALLAHIM TİLL PROBLEMİN NE^^ EZÜK BLADE?(270K)HAKKINI YİYOSUN CHARIN^^O CHARI DW YE ***ÜR BAKAM^^PVP DEMEDEN DALCAK ADAM VARMI?

Şakasına diyom beya bide 98+ olmadan char tam olmuş sayılmaz bi 98+7 yi taksın bırakacam ezük demeyi 😁
Yok vallaha kimse dalmıyo özellikle bow wizard ve glavieler 😊 bowla glavie pek damage sokamıyo ondan dalmıyo wizard yine fena degil 96 wizz le yaptım dün gece pwp +6 wardı elinde 16 17 k vuruyo yine hp inince biraz zevkli oluyo gerçi %25 grain vigor varken tınlamıyo bile 😊 6 7 - 0 mı ne yendim wizardı bi kere 17k crit yedi lanet olsun tamam yapmıyom pwp dedi gitti 😆

Hehehe^^Blade Gücü^^
C
chipshajen ⭐ 17y
Grats
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y

Hehehe^^Blade Gücü^^

Till deyken seviyom bladeyi MyDoneseye geçince sevmiyom serverde bi apaci mustafa var blader thiflik yaparken adama yaklaşmıyom bile bles felan kar etmiyo yere yatırıyo 4 defa batırıyo ben yerde :xD yatırma bi critliyo 15 k dan aşagı inmiyo sözde +6+7 robe setim var 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: