Icerige atla
Extraloob

Gece gece atraksiyon iyi olur

· 14 Yanıt · 2.3K görüntüleme
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
abi gecenin bi saati cikalim dedik cigkofte yemeye, indik araçlarla bende reno fluence arkadasta kartal var, bizim mesvur yuvarlagin ordada cevirme cok olur sakin sakin geldik baktik varmi diye yoktu, gectik oturduk yedik ictik cayimiz kalktik yarim saat sonra. tam arabalara gecerken ekip arabasi gecti onumuzden girdi soldan yuvarlagin ordan bizde ordan gidicektik patlamayalim diye duz devam ettik 200m sonra bi baktik arkaya sirenler anonslar patliyo 300m kadar durmadik atlatiriz umidiyle anonslar siddetlenince cektik saga araclari indik bagrindilar neden durmadiniz diye. muzik acikti felan dedik ustumuz de aranmadik yer arabada dagitmamis yer birakmadilar 20dk tuttular orda bizi onumuzu kesip sonra anonslari geldi gitmek zorunda kaldilar rahat bir nefes aldik.. 😄

gizli cekim 😁

14 Yanıt
I
Intensify ⭐ 18y
Gece gece iyi yırtmışsınız 😜 Benimde motosiklette başıma gelir polis olayı.Ama kaskı geçirdikten sonra fazla dert olmuyor kalıptan dolayı 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
O kartaldaki jant kapağı bana nostaji oldu 😄 Yıllardır görmemiştim bu jant kapağından 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
Harbi suriyede falan mı yaşıyorsun lan. 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Harbi suriyede falan mı yaşıyorsun lan. :D

ne alaka la 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
Jant kapağından söz ediyorum. 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Jant kapağından söz ediyorum. :D

simit arabasi ya o arkadasin 😄 bende 2010 model reno fluence var kafa rahat 🎅
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Harbi suriyede falan mı yaşıyorsun lan. :D

ahahahahah 😁 Polis arabasıda manyak ha 😄
R
Rochas ⭐ 16y
O arabayla çıkmayın birdaha dışarı 😁
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Atraksiyon böyle mi olur polisi görünce basacaktın gaza gece gece seni bir kovalıcaklardı sonra önünü kesip 2-3 gün hapis ozaman tadından yenmezdi işte 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Atraksiyon böyle mi olur polisi görünce basacaktın gaza gece gece seni bir kovalıcaklardı sonra önünü kesip 2-3 gün hapis ozaman tadından yenmezdi işte :D

tabi canim..ucreti senden alirdik arac baglaninca 😄
F
favretto ⭐ 16y
o korku size yetmiştir
P
Prisoners ⭐ 18y
Birdahaki sefere benim arabayla dolaşma Etkin.
Son kez uyarıyorum seni.
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Bu mesaj Prisoners rumuzlu uyeden alinti yapildi
Birdahaki sefere benim arabayla dolaşma Etkin.
Son kez uyarıyorum seni.

nostalji neutral1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: