Garip ve tuhaf olay için Bunları biliyormusunuz? gibi bir bölüm açsak ? hergun buldugumuz olayları oraya şey etsek 🤔
Garip ...
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
öle bir bölümümüz mevcut zaten.
viewforum.php?f=667
Onu arıyordum bende tam 😜
viewforum.php?f=667
Demek istediğim öyle bölüm değil...
nasıl bir bölüm istediğini de yazıverseydin? oluyor mu ama böyle 3 nokta tavırlarıyla? yakışıyor mu annem sana? hı?
korku hikayeleri bölümü var, magazin var, neyi kastettiğini açıkla yardımcı olalım ❤️
viewforum.php?f=667
Demek istediğim öyle bölüm değil...
nasıl bir bölüm istediğini de yazıverseydin? oluyor mu ama böyle 3 nokta tavırlarıyla? yakışıyor mu annem sana? hı?
korku hikayeleri bölümü var, magazin var, neyi kastettiğini açıkla yardımcı olalım ❤️
Tavır falan yaptığım yoktu bende alışkanlık bu noktalar 😳
Demek isteğim şu Bunları biliyor muydunuz? bölümünden ayrı Garip, tuhaf ve İlginç Olaylar Bölümü açılsa pray:
Ben çoğu gün gazete alırım ve tuhaf olayları ilginçlikleri yer alan bir bölümü olur orayı burda paylasmaya calısırm herzaman..
Korku bölümünün alt forumu olabilir ☕
ps: extra ne ve diğerleri ne düşünür bilemem ama
ps: extra ne ve diğerleri ne düşünür bilemem ama
Demek isteğim şu Bunları biliyor muydunuz? bölümünden ayrı Garip, tuhaf ve İlginç Olaylar Bölümü açılsa pray:
Ben çoğu gün gazete alırım ve tuhaf olayları ilginçlikleri yer alan bir bölümü olur orayı burda paylasmaya calısırm herzaman..
Bunun için ayrı bölüme gerek yok ki şaşkın 🎅
viewforum.php?f=663
viewforum.php?f=678
buralara aç haber değeri olanları, gazetede bulduklarını, başından geçenleri vs. 🍺
Peki.Teşekkür ederim... 👋
Bunun için ayrı bölüme gerek yok ki şaşkın 🎅
viewforum.php?f=663
viewforum.php?f=678
buralara aç haber değeri olanları, gazetede bulduklarını, başından geçenleri vs. 🍺
Şaşkın 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap