Icerige atla
Extraloob

Garip ...

· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme
H
HnTRue OP ⭐ 18y
Garip ve tuhaf olay için Bunları biliyormusunuz? gibi bir bölüm açsak ? hergun buldugumuz olayları oraya şey etsek 🤔
10 Yanıt
S
Smirnoff ⭐ 17y
öle bir bölümümüz mevcut zaten.

viewforum.php?f=667
H
HnTRue OP ⭐ 18y

viewforum.php?f=667

Demek istediğim öyle bölüm değil..
I
Inception ⭐ 18y

viewforum.php?f=667

Onu arıyordum bende tam 😜
S
SnowFlake ⭐ 18y

viewforum.php?f=667

Demek istediğim öyle bölüm değil...

nasıl bir bölüm istediğini de yazıverseydin? oluyor mu ama böyle 3 nokta tavırlarıyla? yakışıyor mu annem sana? hı?
korku hikayeleri bölümü var, magazin var, neyi kastettiğini açıkla yardımcı olalım ❤️
H
HnTRue OP ⭐ 18y

viewforum.php?f=667

Demek istediğim öyle bölüm değil...

nasıl bir bölüm istediğini de yazıverseydin? oluyor mu ama böyle 3 nokta tavırlarıyla? yakışıyor mu annem sana? hı?
korku hikayeleri bölümü var, magazin var, neyi kastettiğini açıkla yardımcı olalım ❤️

Tavır falan yaptığım yoktu bende alışkanlık bu noktalar 😳

Demek isteğim şu Bunları biliyor muydunuz? bölümünden ayrı Garip, tuhaf ve İlginç Olaylar Bölümü açılsa pray:

Ben çoğu gün gazete alırım ve tuhaf olayları ilginçlikleri yer alan bir bölümü olur orayı burda paylasmaya calısırm herzaman..
S
Smirnoff ⭐ 17y
Korku bölümünün alt forumu olabilir ☕

ps: extra ne ve diğerleri ne düşünür bilemem ama
S
SnowFlake ⭐ 18y

Demek isteğim şu Bunları biliyor muydunuz? bölümünden ayrı Garip, tuhaf ve İlginç Olaylar Bölümü açılsa pray:

Ben çoğu gün gazete alırım ve tuhaf olayları ilginçlikleri yer alan bir bölümü olur orayı burda paylasmaya calısırm herzaman..

Bunun için ayrı bölüme gerek yok ki şaşkın 🎅
viewforum.php?f=663
viewforum.php?f=678
buralara aç haber değeri olanları, gazetede bulduklarını, başından geçenleri vs. 🍺
H
HnTRue OP ⭐ 18y
Peki.Teşekkür ederim... 👋
F
FreeLunch ⭐ 16y

Bunun için ayrı bölüme gerek yok ki şaşkın 🎅
viewforum.php?f=663
viewforum.php?f=678
buralara aç haber değeri olanları, gazetede bulduklarını, başından geçenleri vs. 🍺

Şaşkın 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: