Icerige atla
Extraloob

Garanti Aidat Ücreti

· 10 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Garanti bankasi aidat ücreti ne kadar arkadaslar bilen varmi ve ben bu hesap kartini hic kullanmadim buna itaraz etsem acaba bi sonuc olurmu ?bu karti kapattircam fakat simdi bu borcu odemeden de kapatmazlar 😊
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
10 Yanıt
Flexi
Flexi ⭐ 14y
öncelikle borcunu arayıp öğrensene?
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
öncelikle borcunu arayıp öğrensene?

Sağol bu aydinlatici bilgin için 😊
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Degisiyor , benimki 6 aylik 50 tlydi sanirim. Itiraz edemezsin artik yasal bu olay.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Degisiyor , benimki 6 aylik 50 tlydi sanirim. Itiraz edemezsin artik yasal bu olay.

senelik değilmiydi o yahu?
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ben Akbank dan çıkarmıştım 6 ayda öğrenci isen 5 değilsen 50 tl kesiyordu. Sen kartı alırken öğrenci hesabi mi açtırdın hatırlıyor musun?
Super
Super ⭐ 13y
6 ayda 1(Temmuz-Aralık) 69tl kesiliyor . Sanırım sadece 2015 için geçerli bu fiyat:curtain:
R
Rowndark ⭐ 18y
hocam benimde iş b. hesap kartımdan kesiliyordu öğrenci belgemi şubeye götürdüm kesilen miktarı hesabıma geri iade ettiler:curtain:
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
bi ücret almadılar nedense iş bankası ve garanti hesaplarını kapattırdım bugün . garanti çok uğraştırdı cepbank vs kapat yok hesabı derken 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: