Arkadaşlar gap nasıl yapılır biras aradım bulamadım lwlim 17 gap yapmam uygunmu full int sword-shield nuker olcam
Gap Nasıl yapılır yardım
· 9 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
misal skillerin soyle olsun
bicheon
light
fire
cold
bunların hepsi 17 olsun o zaman senin gap 0 dır ve sp en cuzi miktarda gelir
bunların hepsini 10 da tut o zaman 7 gapla sp farm yapmıs olursun
bunlardan herhangi 3 unu 10 da tut biri 17 olsun yine gap 0 olacak ve en cuzi sp miktarını alacaksın
kısacası senin su anki lvlinle skill masterylerindeki en yuksek lvl arasındaki lvl farkı senin gap'ını belirler
bicheon
light
fire
cold
bunlardan herhangi 3 unu 10 da tut biri 17 olsun yine gap 0 olacak ve en cuzi sp miktarını alacaksın
kısacası senin su anki lvlinle skill masterylerindeki en yuksek lvl arasındaki lvl farkı senin gap'ını belirler
yani gap ne kdr fzla ise o kdr sp mi gelir =?=
Teşekkürler Anladım olayı extraokk
O
OneEyedJack
⭐ 19y
misal skillerin soyle olsun
bicheon
light
fire
cold
Çok süper anlatmışsın talha abi Mr. Green
bizim arkadas 10 lvlken 500 sp wardı Very Happy powerlvl yaptırıo skiller 25 lvlda kendisi 30 lvl 5 gapla getiriomus Very Happy sp şimdi görmedim ama tahminen 20 k wardır
bu gap ne ıse yarar
daha fazla sp gelir skillerini rahat acarsın + az exp gelir ama sp kasarsın deli gibi
X
XipeHocter
⭐ 19y
Gap Kısaca Levelın İle Mastery Levelın Arasındaki Farktır ... !
Levelın 20 Bütün Skiller 20 ise Gap 0 Dır Levelın gene 20 skillerin 15 ise aradaki gap 5 dir
Farm İçin En Uygun 7 gap tır !!!
Levelın 20 Bütün Skiller 20 ise Gap 0 Dır Levelın gene 20 skillerin 15 ise aradaki gap 5 dir
Farm İçin En Uygun 7 gap tır !!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap