Icerige atla
Extraloob

GamersFirst´e Giris yapamayanlar icin Resimli Anlatim!

· 5 Replies · 2.0K views
A
AlmostAngeI OP ⭐ 16y

Gamersfirste giris yapamayan ama oyuna girebilen bircok Kullanici var.

Öncellikle hatamiz şu:

- Resim Silinmiş.

Gelelim Cözümüne:

Bildiginiz gibi KnightOnlineWorld.com artik GamersFirst´e bagli ve G1 den Islemleriniz yapiliyor.

Büyük Ihtimalle Accountunuz hala KOWorld demekki G1 e kayit etmeniz lazim gelelim nasil yapilacagina:

Öncellikle yeni bir Gamersfirst Hesabi olusturun yani G1 e Üye olun ardindan Giris yaptiktan sonra PROFILE den -> MY GAMES den -> Add New Account diyorsunuz veya direk /add_account.php:

- Resim Silinmiş.

Add Existing Account diyerek ve Choose Game den Knight Online´i secerek Isleme devam ediyorsunuz ve karsiniza Gamer ID ve Password ve Dogrulama Kodu geliyor:

- Resim Silinmiş.

Bunlari yaziktan sonra "Add existing Account" diyorsunuz ve sizden Gizli Soruyu soruyor.

Bunuda girdikten sonra tekrar "Add existing Account" a tikliyoruz ve artik Chariniz G1 e kayit edilmistir.

Ps:G1'e Üye oldugunuz Hesap ile Siteye giris yapicaksiniz Oyun ID PW'niz ile degil.

Ayrica tek bir kere ekleme şansınız var.

- Resim Silinmiş.

5 Replies
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Teşekkür ederiz hacım, konumuzun çalınmaması amaçlı resimlerimize extraloob logosu ekleyelim ve sabitleyelim. ❤️
Special thx to Flexi
A
AlmostAngeI OP ⭐ 16y
Teşekkür ederiz hacım, konumuzun çalınmaması amaçlı resimlerimize extraloob logosu ekleyelim ve sabitleyelim. ❤️

Tamam bro yalnız logosunu akşam ekleyebilirim şimdi çıkmalıyım evden akşam halledeceğim onu. 🤤 😘
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Tamam bro yalnız logosunu akşam ekleyebilirim şimdi çıkmalıyım evden akşam halledeceğim onu. 🤤 😘

Peki hacım teşekkür ettim tekrar. ❤️
Special thx to Flexi
A
AlmostAngeI OP ⭐ 16y

Peki hacım teşekkür ettim tekrar. ❤️

Ben teşekkür ederim brotha. ❤️

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: