Icerige atla
Extraloob

Gamer klavye hk.

· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Arkadaşlar laptoptan cs filan oynuyorum aletin klavyesi gayet rahat ama zarar gelsin istemiyorum sinirlenince vuruyom filan tuşlar zarar görmesin diye harici klavye almak istiyorum tavsiye edebileceginiz klavye var mı ? Veya kablolu mu olursa iyi kablosuz mu ?
15 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Kablolu al pil masrafı bütçe sarsıyor sonra

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Peki pil dışında bi gecikme vs filan olmaz dimi oyunda ?
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
kablolu kablosuz farketmez ben kablolu kullaniyorum gecikme felan yok kablosuzda da pil masrafi cok kasmaz seni 1.5 ay gidiyor yaklasik bir duracell pill ama kablolu öneririm sahsen
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
cok para gereksiz bence. ben laptopun ustune laptopun klavyesi boyutunda bir klavye aldim 15liraya gayet guzel geciniyorum ince olmasi avantaji ile yerde kaplamiyor
S
seskes ⭐ 19y
bende logitech g19 var xd iyi yani bazı oyunlar için ama cs de napacaksın klavyeyi anlayamadim
Temet Nosce
Ben kablosuz mouse-klavye set aldım içinde duracell piller var. Mouseninki altını sürekli açık unuttuğum için 1-2 kere bitti ama klavyenin daha bitmedi. (9 ay oldu.)
Advance
Advance ⭐ 18y
Kablosuz alma pişman olursun.
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
cok para gereksiz bence. ben laptopun ustune laptopun klavyesi boyutunda bir klavye aldim 15liraya gayet guzel geciniyorum ince olmasi avantaji ile yerde kaplamiyor

Bende böyle bişi istiyorum laptopun tam üstüne koyabilecegim malum ögrenci evi 😊

Cs için neden mi istiyorum öğrenci evi hocam laptopu veririm 3 bin liralık makine pata küte vuruyolar klavyeye kırılma riski var tusların.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Laptopin ustune koyarsan ona vurduklarinda yine laptop zarar gormez mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
bluesman
bluesman ⭐ 17y
altı üstü bi klavye alıcaksın hacım A4 tech klavyeleri gayet güzel ve fiyatıda uygun.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj _By_DaDaSsS_ rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi

Bende böyle bişi istiyorum laptopun tam üstüne koyabilecegim malum ögrenci evi 😊

Cs için neden mi istiyorum öğrenci evi hocam laptopu veririm 3 bin liralık makine pata küte vuruyolar klavyeye kırılma riski var tusların.

sen=ben 😁 ogrenci evindeyim benim klavyeyi kirdilar bile cs de mutlaka almalisin benim tarz bi klavye 😁
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Benim laptopun üstüne koyacagım klavye şöyle bişi yanlardan ayakları olucak kenarlardan yere degicek ayaklar yapısık durmucak orjinal klavye ile.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
teknosa felan dolasa dolasa ancak 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: