Öncelikle web sitemiz gameofcrafts.com

SUNUCUMUZ 100 KİŞİLİKTİR
İkinci olarak

Ben biraz sunucudan bahsedeyim tatmin olmazsanız video resim falan atacağım bunu yazdıktan sonra onlara bakarsınız dilerseniz başlayalım ;
Başlıktada belirttiğim gibi hile yapıp bunu bize kanıtlarsanız ve nasıl yaptığınızı gösterirseniz gerçek para kazanıyorsunuz bu konuda iddalıyız anlıyacağınız ;)
Bunun nedeni kendine özel launcherımız olması ve bunu tamamen kendimiz kodlamamızdır.
Minecraft ta bildiğiniz gibi sınırlı enchant var çoğundan sıkıldık değil mi ? fakat bizim sunucumuzda olay böyle değil.
ÖZEL ENCHLER:
Zehir(1-2): Vurduğunuz kişiye wither etkisi verir.
Yavaşlık(1-2-3): Vurduğunuz kişiyi yavaşlatır.
Ateş Topu: Kılıçla sağ tıklayarak ateş topu fırlatırsınız.
Thor: Belirli bir ihtimalle düşmanı yukarıya fırlatırsınız.
İksir(Sadece chestplate): Belirli bir ihtimalle, düşman size vurduğunda iksirleri temizlenir.
Özel Ench tanıtımı ve örnek bir pvp :

Peki ya klan savaşları ? warp orman da faction kalesi aramak yerine ortak bi noktada buluşup metin2 tarzı bir lonca savaşına ne dersiniz.
Yine olayı tam anlamıyla kavramanız için öğretici bir video :

Sunucumuzda rütbe sistemi mevcuttur ancak 4 rütbe vardır yine metin2 tarzı bunlar arkadaşça iyi soylu ve kahramandır.Malum 4 rütbe olduğu için fiyatları biraz pahalıdır pahalıdan kastım tabiki oyun parası ile pahalı bu arada söylemeyi unuttum özel enchler de pvp de çok güçlü olduğu için bi miktar pahalı olmak zorunda.
Onun dışında sunucumuz her gün gelişmekte ve bu gelişmeyi ilerletmek siz değerli oyuncularımızın elinde istekleriniz mantıklıysa ve yapılabilecekse (unutmayın kendimize özel launcherımız var yapılamayacak listesi oldukça kısıtlı) 1 saat içinde isteklerinizi gerçekleştirebiliriz.
Bence sunucu oldukça kaliteli tek ihtiyacımız gerekli online sayısını yakalamak ben derim ki bu online sayısını yakalamadan önce gelişip güçlenin ilerde pişman olabilirsiniz aklınıza takılan sormak istediğiniz ne varsa buyrun sorun yorumda anında cevap veririm.
WARP EDİT GİBİ WARPLARIMIZ YOKTUR ÇÜNKÜ EDİT BİZCE ÇOK ABARTILI VE SAÇMA BİR SİSTEMDİR.
YİNE KENDİ KODLADIĞIMIZ /OTOSAT SİSTEMİMİZ /MARKET SİSTEMİMİZ MEVCUTTUR ŞUAN BİRAZ KISITLI OLSALARDA İSTEKLERİNİZ ÜZERE HERŞEY EKLENEBİLİR DEDİĞİM GİBİ YAPABİLECEKLERİMİZ SINIRLI.
İNANIN GELİP GÖRÜRSENİZ DİĞER FACTİONLARDAN FARKIMIZI ANLARSINIZ.4 YILDIR FACTİON OYNUYORUM BÖYLE MARJİNAL SUNUCU GÖRMEDİM ÖYLE DİYEYİM BURAYA KADAR OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)
SUNUCUMUZDAN KARELER
SPAWN:
ORMAN:
OZELENCH:
LAPİS ODUN FALANFİLAN: