Icerige atla
Extraloob

galiba sınıfta kalcam!

· 37 Yanıt · 11K görüntüleme
R
Relax OP ⭐ 17y
3 adet 1 var 4 te olabilir çok korkuyorum 😢
37 Yanıt
B
Bartowski ⭐ 17y
lise 1 desin sanırım 4 tane 1 olsa bile 2. yazılıların ve sözlülerin verilcektir son 1 ayını iyi değerlendir ders performansını arttır cok rahat geçersin.
E
EmmaW ⭐ 19y
5 tane 1 var ben napayım? 😆
3 tane birle karneyi alırsan kalmazsın 😉
7 tane 1 sanırım direk kalıyor 3-7 arasında yaza gitmek zorunlu 3- de istersen giriyorsun
R
Relax OP ⭐ 17y
lise 1 desin sanırım 4 tane 1 olsa bile 2. yazılıların ve sözlülerin verilcektir son 1 ayını iyi değerlendir ders performansını arttır cok rahat geçersin.

lise 2 deyim
R
Relax OP ⭐ 17y
matematik-geometri allahın emri zaten şimdide dil anlatım çıktı ilk dönem 3 tü 2.dönem 1 iyi psikoljim bozuldu 😞
S
scarface1 ⭐ 17y
lise 2 de kalma yok içini rahat dur babam okul müdür yardımcısı konuşurlarken duymuştum :p
B
Bartowski ⭐ 17y
lise 2 de tecrübe edemediysen yuh hic bi ogrenci ilk yazılıdan 4 zayıf war dıe korkmaz:)
A
Adith ⭐ 18y
Lise 3e gidiyorum,3 yıldır ilk sınavlardan sonra 5+ zayıf oluyor,son sınavlarda zayıf 1-2 oluyor 😆
furious
furious ⭐ 19y
ea'san dil anlatıma dikkat et sadece dil ve anlatım zayıf gelse bile sınıfta kalırsın
R
Relax OP ⭐ 17y
ilk yazılıdan değil 2.lerde bitti son 2 yazılı kaldı canım:)

anca bu yazlıdan 2 tane 1 düşebilirde çalışmaya üşeniyom..
furious
furious ⭐ 19y
benimde analetik geometri zayıf gelcek gibi ...
L
LoTuSs ⭐ 16y
Ben lise 1 deyim pc bölümüne girmek için ter döküyorum ama nafile aynı durum bndede var ilk dönem 2 1im vardı smdi 4 zayıf 😞
P
Prisoners ⭐ 18y
çalışsaydın kalmazdın geçmiş olsun 😉
A
lise 2'de kaLma yok diye bişey söz konusu değiL diL anLatımın zayıfsa otomatik oLarak kaLırsın istersen hepsi 5 oLsun.. Sık totonu çaLış çokta zor bişey değiL 4 tane 1'i en az 2 yapmak
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Benim şuan 6 sayıf var 3 tanesi 40 larda sayılmaz. 2 tane 0 1 tane 36 var...
A
ilk yazılıdan değil 2.lerde bitti son 2 yazılı kaldı canım:)

anca bu yazlıdan 2 tane 1 düşebilirde çalışmaya üşeniyom..

ve bu durumda bunu bu kadar rahat söyleyebiLiyosan sen kaLmışsın demektir geçsende nafiLe önce düşünce tarzını düzeLtmeye bak 😊
L
Laistrogon ⭐ 17y
benimde 4 tane zayıf + 9. sınıftan 2 tane sorumluluk var. Zayıflar edebiyat ingilizce almanca matematik hepside 30-40 arası en az 2-3 tanesini 2 yapmam lazım. yoksa taklaa makara:
B
Ben de ⭐ 17y
Ne kadar 1'in olursa olsun.Karne not'un 2,50 olursa geçersin.Fakat 2 den fazla 1'in olupta sınıfı geçersen sorumlu olarak geciyorsun 😘
A
forumda durum vahim geçmiş oLsun kaLmayı garantiLeyen herkese 😁
H
HnTRue ⭐ 18y
Ne okuyosun ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: