2-3 aydır aklımda yeni bir telefon alma fikri vardı. 2 ay kadar önce alıyım demiştim ama sonra vazgeçmiştim . Şimdi eski telefon iyice bozulunca yeni bir telefon şart oldu.
Gelelim bütçeye bütçe olarak 800 (+100 , -100) civarlarında bir telefon arıyorum . Benim için ekran büyüklüğü önemli biraz bakındığımda LG Optiomus L9 gözüme çarptı. Hoşumada gitti ama 1-2 forumda LG alınmaz güncelleme desteği çok kötü zart zurt gibi ibareler görünce biraz kafam karıştı. Sizinde görüşlerinizi almak istedim.Sizce bu telefon alınırmı ?
Galiba bu sefer alıcam.
· 31 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
sony-htc-samsung üçlüsünden o fiyat aralığındaki telefonların karşılaştırmalarını inceleyip hangisini beğenirsen onu almanı öneriyorum
Violent Arise
⭐ 19y
onu alacağına n11.com da s3 mini 650 tl ondan al. yada sonyxperia ion bak 1000 tl olacaktı n11.com da çok ucuz telefonlar falan bi göz at derim
Bende bu dertten muzdariptim tablet aldım rahatladım 😄 tavsiyem galaxy tab 7 mini (550tl) veya ipad mini (830tl). Galaxy tab 7 3g 4g modelini root edip bir program kurarak cep telefonuna dönüştürülebiliyor 750tl fiyatı 😊
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Kafam dahada karıştı 😄
Telefondan beklentin nedir onu söyle? 😄
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oyun ve internet.
Telefondan beklentin nedir onu söyle? 😄
Oyun ve internet.
Tablet pc al 😄 eski telefonunda cebinde dursun:) çok daha mutlu olursun. Tabletin avantajları;
-Ekran küçük derdi yok
-Şarjı kısa sürede bitmiyor elimdeki tabletin şarjı yoğun kullanımda 10 saatte bitmiyor (11.000mAh pili var)
-Ucuz
-İnternette sörf yapmak çok daha rahat
-Oyun oynamak daha eğlenceli
Ve aklıma gelmeyen birsürü şey ...
3gsiz modeli 550lira cep telefonun taşınabilir wifi özelliği taşıyorsa paylaşıma açıp internet paketini tabletten kullanmaya devam edebiliyosun 👍

-Ekran küçük derdi yok
-Şarjı kısa sürede bitmiyor elimdeki tabletin şarjı yoğun kullanımda 10 saatte bitmiyor (11.000mAh pili var)
-Ucuz
-İnternette sörf yapmak çok daha rahat
-Oyun oynamak daha eğlenceli
Ve aklıma gelmeyen birsürü şey ...
3gsiz modeli 550lira cep telefonun taşınabilir wifi özelliği taşıyorsa paylaşıma açıp internet paketini tabletten kullanmaya devam edebiliyosun 👍

Eski telefon çekmiyor öyle bir sorunu var . + Tableti taşımakta ne bileyim çok büyük gibi 😄
taşıma derdin olmayacaksa eğer oyun ve internet için ben de tablet tavsiye ederim bi tane eski telefon alırsın 100-150 liraya ikisi birlikte yine o fiyata gelir ama daha rahat yaparsın yapacaklarını
Bi elektronik markete gidip samsung galaxy tab 7 plus'ı incele eline al forumlarda gez bence 😊
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Galaxy S3 Mini al bence. Şuan en uygunu o.
Bu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildi
S3 Mini küçük geliyor bana tablette ise taşıma sorunu var o da biraz fazla büyük. 😁
Galaxy S3 Mini al bence. Şuan en uygunu o.
S3 Mini küçük geliyor bana tablette ise taşıma sorunu var o da biraz fazla büyük. 😁
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
o zaman S3 al direk
Bu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildiGalaxy S3 Mini al bence. Şuan en uygunu o.
o zaman S3 al direk
Bu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildi
O da pahalı makara:
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildiGalaxy S3 Mini al bence. Şuan en uygunu o.
o zaman S3 al direk
O da pahalı makara:
Tablet al diyorum başka bişey demiorum 😄
Galaxy S3 1000 liraya kadar düştü. Biraz daha para biriktirip onu almanı öneririm. ^^
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zaten bütçem 600 civarıydı şu kadarcık daha eklesem bişey olmaz 5-10 diye diye 800 e kadar çıktı daha fazla çıkaramam
Galaxy S3 1000 liraya kadar düştü. Biraz daha para biriktirip onu almanı öneririm. ^^
Zaten bütçem 600 civarıydı şu kadarcık daha eklesem bişey olmaz 5-10 diye diye 800 e kadar çıktı daha fazla çıkaramam
Ufak biraz itelesek.
Hacım sende ne emmeye geliyorsun ne gömmeye makara: Senin kurtuluşun 2. el olur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap