CezaAlp OP ⭐ 19y 13 yil once #1 Galaxy Gio S5660 almayı düşünüyorum , tavsiye edermisinz? Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #2 Hacım hevesini kaçırmak istemem ama 300-500 TL arasında bulunan dokunmatik telefonlar pek iş yapmıyor ama illa ki alacağım diyorsan HUAWEI marka telefonları incelemeni öneririm. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp OP ⭐ 19y 13 yil once #3 Tuşlu telefon olarak önerebilceğiniz varmı ? Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 13 yil once #4 Samsung Galaxy Young. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 13 yil once #5 290'a samsung gt-c3310 almıştım kamerası 2mp standart işletim sistemi var ama güzel bir telefon hala kullanıyorum dokunmatiği kıvamında. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp OP ⭐ 19y 13 yil once #6 Galaxy Gio s5660 sizce nasıl? Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #7 Samsung Galaxy Young. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp OP ⭐ 19y 13 yil once #8 Young - Gio? Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #9 Young - Gio?karşılaştırdım da gio daha üstün gibi, bütçeye bağlı birazda para varsa ace hatta wonder al derim tabi 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 13 yil once #10 Paranı arttır almışken iyi al TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp OP ⭐ 19y 13 yil once #11 Kardeşime alcamda oyüzden idare etsin yeter Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil