Maç Saati:21:30
Yayın:D-Smart
Yer:Ali Sami Yen
İlk Maç:1-1
Turu Geçmek İçin Ne Lazım:Her türlü galibiyet veya 0-0'lık beraberlik.
Evet tahminlerinizi alalım ufaktan. ^^ İddia oynamak lazım bu maça aslında.

Ne kadar paranız varsa Hamgur'a basın pederden 100 lira aldım Hamgur'a bastım,amcaoğluda 10.000 lira yatırdı. Cuma günü gidip parayı alacağız. 8)
Daha geçen küme düşmesi kesin kocaeliden 5 yiyen takım neyine güvenip kupayı alıcam diyo anlamıyorum :P
Allahın izniyle bugun ali sami yende nişan...... kadıköyde dügün yapıcaz
Biraz avrupai düşünmek lazım.. Bir Barcelona taraftarı asla Real Madridi Liverpool maçında desteklemez..
bu yüzden ben Galatasarayı desteklemiyorum.. Desteklediğim tek takım Fenerbahçedir.. Galatasarayın elenmeside hoşuma gider turu atlaması bünyemde herhangi bir değişiklik yaratamaz elin takımıylada gurur duymam yani 8)
Ben örnek olarak Barca ve Reali verdim.. Bu avrupanin hiçbir yerinde yok.. Sadece bizde var.. Buda Avrupada ezik olduğumuzun göstertesi..
bu mantıktan kurtulmamız lazım.. Galatasaray veya Fenerbahçe Türk Milli Takımı değil.. Bunlar ezeli rakip olan 2 Kulüp takımı elbette desteklemeyecekler birbirlerini doğrusuda budur.. Herkes bıraksın Milliyetçi ayaklarını Futbol ayrı Vatani duygular apayrı birbirine karıştırmamak lazım.. Yoksa ilelebet avrupada ezik kaliriz ülke olarak 8)
Ben örnek olarak Barca ve Reali verdim.. Bu avrupanin hiçbir yerinde yok.. Sadece bizde var.. Buda Avrupada ezik olduğumuzun göstertesi..
bu mantıktan kurtulmamız lazım.. Galatasaray veya Fenerbahçe Türk Milli Takımı değil.. Bunlar ezeli rakip olan 2 Kulüp takımı elbette desteklemeyecekler birbirlerini doğrusuda budur.. Herkes bıraksın Milliyetçi ayaklarını Futbol ayrı Vatani duygular apayrı birbirine karıştırmamak lazım.. Yoksa ilelebet avrupada ezik kaliriz ülke olarak 8)
"Galatasarayın avrupada geldiği yere gelemeden görevimden gitmem" diyen Azize acaba ne yapar 😗
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap