GS KAZANIR DİYEN ARKADAŞLAR MAÇTAN SONRA EXL A FARKLI NİCKLERLE ÜYE OLMAK ZORUNDA KALACAK:):):)
GS 1 - 3 BJK
ben beşiktaşlı olsam bile gs alır diyorum göz var nizam var biraz mantıklı bak 😆
GS KAZANIR DİYEN ARKADAŞLAR MAÇTAN SONRA EXL A FARKLI NİCKLERLE ÜYE OLMAK ZORUNDA KALACAK:):):)
GS 1 - 3 BJK
aptal denizli genemi sokmus su nihatı kadroya 😈 nihat 1 ay askere gitti geldi top oynamayı unutmus resmen,cok bencil oynuyo yapdıgı bir isde yok.her macda en az 5 kere ofsayta düsüyo aptal :@
Beşiktaş alır^^ Almasa bile sonuçta kazanan Gs olur-ki Gs'yi de seviyorum^^ Kardeş takım.
Ama gönlüm Bjk'den yana 😆
arda form da olursa bjk nin şansı bile yok derim :D:D
Beşiktaş alır^^ Almasa bile sonuçta kazanan Gs olur-ki Gs'yi de seviyorum^^ Kardeş takım.
Kutsal ittifak bugün 8 taşlıyız 😆 😁
Arda formunda olur ama yorgun ya.
Arda formunda olur ama yorgun ya.
yorgunsa formunda olma sansı %? 😜 😁
beyLer ciddi düşünebilim beşiktaşın bu maçı alabileceğine nasıl onay verebiliyosunuz galatasarayın oynadığı futbol ortada beşiktaşınki ortada lütfen samimi olalım
Evet onun için siz eufa'da biz şampiyonlar ligindeyiz.!
!B!J!K!Maç Galatasaray'ın .
SekizTaşı Man. maçına biraz bol gol atıp göndermeyi planlıyoruz 😊 ^^
SekizTaş mı? Hacım fazla geriye gitmeye gerek yok yakın tarihinize bakın kaç yemişsiniz sağdan soldan gör. ☕ Futbol bilgisi olmayan kişiler burda yorum yapıyor. 2002 de FB den 6 yediniz, Diceksin ki Sonuçta 6 yedik FB ile Liverpooluda kıyasla o zaman. Ortaya çıkacak skoru gör. 🕵️
Sölemeyim sölemeyin diyorum sen feneri katıcaksan bizde 8-0'ı katarız işin içine
Al birini vur ötekine hacım.Gs kazansında biz hertürlü Gs'yi kastaklıyoruz zaten :P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap