Icerige atla
Extraloob

Galatasaray 4-3 Bordeaux

· 121 Yanıt · 9.2K görüntüleme · Sayfa 6 / 6
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ömrümden ömür gitti yav helal olsun bülent hocayada sabriyede ardayada maçın içine eden meiraya'da
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu hafta global topic açıyorum kardeşim, Fenerbahçe - Sivas maçını açıyorum bu ne yahu biz avrupada yokuz diye özendiriyorsunuz nalet olsun Aziz başkan sana da dedeyi getirdin alex'i kovmadın halimize bak 😄 😜
A
AllStAr ⭐ 19y
Meira 'ya niye helal olsun ? 😄
S
Stephanos ⭐ 19y
Ömrümden ömür gitti yav helal olsun bülent hocayada sabriyede ardayada maçın içine eden meiraya'da

😁 😁
E
EdHardy ⭐ 19y
Arda Turan
Harry Kewell
Arda Turan
Sabri Sarıoğlu
E
El Verano ⭐ 18y
heueheueh,
fener ölmüş bir takım...
bu sene özenmeye mahkum..lol
Windy
Windy OP ⭐ 19y

soluk soluğa kaldım,su içmem lazım 😄 Bülent Korkmazın gelmesine üzülmüştüm,fakat anladımki takımı tanıyan biri etkili oluyor,helal olsun teşekkürler Bülent'e 🤘
A
AllStAr ⭐ 19y
Bülent korkmaz pek farklı bişey yapmadı ki aslında 3-3 olunca nondayı aldı.Son dakikalarda Mehmet Güven'i aldı aynısını Skibbe'de yapıodu ama Allah'a şükür şans bugün yanımızdaydı..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bülent korkmaz pek farklı bişey yapmadı ki aslında 3-3 olunca nondayı aldı.Son dakikalarda Mehmet Güven'i aldı aynısını Skibbe'de yapıodu ama Allah'a şükür şans bugün yanımızdaydı..

Skibbe baros'u çıkartıp nonda'yı alıyordu bülent hoca hakanı çıkarttı , ayrıca dersinede çok iyi çalışmış bülent hoca biliyor kalede bordo'nun yedek kalecisi olduğunu uzaktan bombaladı hep. Skibbe bunları akıl edemiyordu 😉
H
Heisenberg ⭐ 19y
Helal cimbom 😄
C
Calipto ⭐ 17y
Galatasaraylıları tebrik ederim. İnşallah final maçına akdar gideriz böyle..
A
AllStAr ⭐ 19y
Skibbe'nin zekasının olmadığını zaten hepimiz bilyoruz onu tartışmıyorum zaten 😁 .Benim anlatmak istediğim Bülent Hocanın takımda yaptığı çok büyük bi değişiklik yoktu yine aynı düzenle çıktık aynı adamları aldık..
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
evet arkadaşlar hakkımız olan macı almayı başardık galatasarayımızı tebrik ederim inşallah daha ilerilere kadar gider
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gollari izleyebileceğim bir link var mı ?

7 gol az değil güzelce izleyelim 😄
F
Furina ⭐ 19y
Bu GS adamı öldürür.. Ölecektim 90'a kadar. O 4.gol olunca arkadaşlarla birbirimizin tepesine bindik 😁 O anı hatırlayamıyorum 😁 Tbrikler Cimbom !!
J
Journalist ⭐ 19y
süper maçtı son derece keyif aldım 🍺
J
JbS ⭐ 17y
Galatasaraylıları tebrik ederim. İnşallah final maçına akdar gideriz böyle..

allahın izniyle hedef kadıköy

ps:tüm gs li arkadaslar kendinizle gurur duyun bu kücük görünsede cok büyük bi basarı bunca sıkıntıda bu macı almak kolay deildi

tek kelime helal olsun ayagınıza saglık belinize kuvvet 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Topic down.
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Topic down.

ty 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: