Ömrümden ömür gitti yav helal olsun bülent hocayada sabriyede ardayada maçın içine eden meiraya'da
Galatasaray 4-3 Bordeaux
· 121 Yanıt · 9.2K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 6
Yanıtlar
bu hafta global topic açıyorum kardeşim, Fenerbahçe - Sivas maçını açıyorum bu ne yahu biz avrupada yokuz diye özendiriyorsunuz nalet olsun Aziz başkan sana da dedeyi getirdin alex'i kovmadın halimize bak 😄 😜
Meira 'ya niye helal olsun ? 😄
Ömrümden ömür gitti yav helal olsun bülent hocayada sabriyede ardayada maçın içine eden meiraya'da
😁 😁
Arda Turan
Harry Kewell
Arda Turan
Sabri Sarıoğlu
Harry Kewell
Arda Turan
Sabri Sarıoğlu
heueheueh,
fener ölmüş bir takım...
bu sene özenmeye mahkum..lol
fener ölmüş bir takım...
bu sene özenmeye mahkum..lol
soluk soluğa kaldım,su içmem lazım 😄 Bülent Korkmazın gelmesine üzülmüştüm,fakat anladımki takımı tanıyan biri etkili oluyor,helal olsun teşekkürler Bülent'e 🤘
Bülent korkmaz pek farklı bişey yapmadı ki aslında 3-3 olunca nondayı aldı.Son dakikalarda Mehmet Güven'i aldı aynısını Skibbe'de yapıodu ama Allah'a şükür şans bugün yanımızdaydı..
Bülent korkmaz pek farklı bişey yapmadı ki aslında 3-3 olunca nondayı aldı.Son dakikalarda Mehmet Güven'i aldı aynısını Skibbe'de yapıodu ama Allah'a şükür şans bugün yanımızdaydı..
Skibbe baros'u çıkartıp nonda'yı alıyordu bülent hoca hakanı çıkarttı , ayrıca dersinede çok iyi çalışmış bülent hoca biliyor kalede bordo'nun yedek kalecisi olduğunu uzaktan bombaladı hep. Skibbe bunları akıl edemiyordu 😉
H
Heisenberg
⭐ 19y
Helal cimbom 😄
Galatasaraylıları tebrik ederim. İnşallah final maçına akdar gideriz böyle..
Skibbe'nin zekasının olmadığını zaten hepimiz bilyoruz onu tartışmıyorum zaten 😁 .Benim anlatmak istediğim Bülent Hocanın takımda yaptığı çok büyük bi değişiklik yoktu yine aynı düzenle çıktık aynı adamları aldık..
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
evet arkadaşlar hakkımız olan macı almayı başardık galatasarayımızı tebrik ederim inşallah daha ilerilere kadar gider
gollari izleyebileceğim bir link var mı ?
7 gol az değil güzelce izleyelim 😄
7 gol az değil güzelce izleyelim 😄
Bu GS adamı öldürür.. Ölecektim 90'a kadar. O 4.gol olunca arkadaşlarla birbirimizin tepesine bindik 😁 O anı hatırlayamıyorum 😁 Tbrikler Cimbom !!
J
Journalist
⭐ 19y
süper maçtı son derece keyif aldım 🍺
Galatasaraylıları tebrik ederim. İnşallah final maçına akdar gideriz böyle..
allahın izniyle hedef kadıköy
ps:tüm gs li arkadaslar kendinizle gurur duyun bu kücük görünsede cok büyük bi basarı bunca sıkıntıda bu macı almak kolay deildi
tek kelime helal olsun ayagınıza saglık belinize kuvvet 👍
Topic down.
Topic down.
ty 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap