Icerige atla
Extraloob

Galatasaray 4-1 Dinamo Bükreş

· 78 Yanıt · 9.4K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
P
Prada ⭐ 19y
Atın atın rehavete kapılın nasıl olsa pazar günü yerini hüzüne bırakacak 😜
A
3. gol geldi adthe.net te izliyordum gitti şimdi izleyemiyorum
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Çekemeyenler Var Gibi 😎 😜
R
RiqueLme ⭐ 19y
Atın atın rehavete kapılın nasıl olsa pazar günü yerini hüzüne bırakacak :P

ses cıkarmaa pazar günü neyle avuncaklar xD
A
neye üzülüp neye sevineceğimiz febeşlilere sormayız :):D
A
4-0 oldu Elano
V
volkanka ⭐ 17y
4-0 Elano...
S
4
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Herkes Sussun , Goller Konuşuyor 😎
A
Keşke Sevinebilseniz :P

eminimki elde ettiğimiz başarılarla sizden daha çok sevinmişiktir :P:D

Ne Güzel Ama onlara ne diyorlar biliyormusun
Mazi 😁 😜

onlara mazi diyorlar ama sizin 6-7 senedir konustugunuz şeyler mazii değil öylemi 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel güzel TS galibiyeti ardından bunlar a4 attılar bizde de havlu atarlar artık puahahhaa herşey istediğim gibi işliyor kazanamamız an meselesi artık ☕
A
Olabilir Ama Biz Eskilere Sevinmiyoruz Gururlanıyoruz Fark War 😁 😁 😁

ben eskilerlere sevindiğimizi söylemedim başarıları elde ettiğimiz zaman sevindim demeye çalıştım anlayana

doğru söylüyorsun

Aslanla kanarya arasında kocaman bir fark var :D:P
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
güzel güzel TS galibiyeti ardından bunlar a4 attılar bizde de havlu atarlar artık puahahhaa herşey istediğim gibi işliyor kazanamamız an meselesi artık ☕

Önce hamsi buğlama, sonra kuşbaşı. 😎 😜 😆
V
volkanka ⭐ 17y

Korkutuyorsun beni 😈
A

müthiş bir laf tebrik ediyorum seni ::P 🙏 🙏
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

Ban Geliyor Ban 😜
A
Olabilir Ama Biz Eskilere Sevinmiyoruz Gururlanıyoruz Fark War 😁 😁 😁

ben eskilerlere sevindiğimizi söylemedim başarıları elde ettiğimiz zaman sevindim demeye çalıştım anlayana

doğru söylüyorsun

Aslanla kanarya arasında kocaman bir fark var :D:P

ooo Hemde Nasl Fark war Fb 6 Atıyo Gs 6 Yiyo xD 😁

geçmişe mazi geleceğe niyazi

bence artık susalım buradaki kimseyi rahatsız etmeyelim.pazar günkü maçta göreceğiz bakalım ne olacak
P
Paradise ⭐ 17y
Neder her topic galatasaray-fenerbahçe çatışmasına dönüyor acaba? Zevk mi alıyorsunuz bunu yapmaktan anlamıyorum ki ?! Galatasaray şuan Dinamo Bükreş ile oynuyor Fenerbahçe ile değil ona göre yorumunuzu yapın yada başka topiclere yorum atın gereksiz tartışmalar çıkmasın.
B
Black Rain ⭐ 19y
Neder her topic galatasaray-fenerbahçe çatışmasına dönüyor acaba? Zevk mi alıyorsunuz bunu yapmaktan anlamıyorum ki ?! Galatasaray şuan Dinamo Bükreş ile oynuyor Fenerbahçe ile değil ona göre yorumunuzu yapın yada başka topiclere yorum atın gereksiz tartışmalar çıkmasın.

❤️ 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: