Atın atın rehavete kapılın nasıl olsa pazar günü yerini hüzüne bırakacak 😜
Galatasaray 4-1 Dinamo Bükreş
· 78 Yanıt · 9.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
A
Aristotales
⭐ 19y
3. gol geldi adthe.net te izliyordum gitti şimdi izleyemiyorum
Nina Ricci
⭐ 17y
Çekemeyenler Var Gibi 😎 😜

Atın atın rehavete kapılın nasıl olsa pazar günü yerini hüzüne bırakacak :P
ses cıkarmaa pazar günü neyle avuncaklar xD
A
Aristotales
⭐ 19y
neye üzülüp neye sevineceğimiz febeşlilere sormayız :):D
A
Aristotales
⭐ 19y
4-0 oldu Elano
4-0 Elano...
S
SoullessLife
⭐ 18y
4
A
Aristotales
⭐ 19y
Keşke Sevinebilseniz :P
eminimki elde ettiğimiz başarılarla sizden daha çok sevinmişiktir :P:D
izleme linki
bu arada 4-1 oldu
Nina Ricci
⭐ 17y
Herkes Sussun , Goller Konuşuyor 😎

A
Aristotales
⭐ 19y
Keşke Sevinebilseniz :P
eminimki elde ettiğimiz başarılarla sizden daha çok sevinmişiktir :P:D
Ne Güzel Ama onlara ne diyorlar biliyormusun
Mazi 😁 😜
onlara mazi diyorlar ama sizin 6-7 senedir konustugunuz şeyler mazii değil öylemi 😜
güzel güzel TS galibiyeti ardından bunlar a4 attılar bizde de havlu atarlar artık puahahhaa herşey istediğim gibi işliyor kazanamamız an meselesi artık ☕
A
Aristotales
⭐ 19y
Olabilir Ama Biz Eskilere Sevinmiyoruz Gururlanıyoruz Fark War 😁 😁 😁
ben eskilerlere sevindiğimizi söylemedim başarıları elde ettiğimiz zaman sevindim demeye çalıştım anlayana
doğru söylüyorsun
Aslanla kanarya arasında kocaman bir fark var :D:P
NoMoreLove
⭐ 18y
güzel güzel TS galibiyeti ardından bunlar a4 attılar bizde de havlu atarlar artık puahahhaa herşey istediğim gibi işliyor kazanamamız an meselesi artık ☕
Önce hamsi buğlama, sonra kuşbaşı. 😎 😜 😆
Korkutuyorsun beni 😈
A
Aristotales
⭐ 19y
müthiş bir laf tebrik ediyorum seni ::P 🙏 🙏
Nina Ricci
⭐ 17y
Ban Geliyor Ban 😜

A
Aristotales
⭐ 19y
Olabilir Ama Biz Eskilere Sevinmiyoruz Gururlanıyoruz Fark War 😁 😁 😁
ben eskilerlere sevindiğimizi söylemedim başarıları elde ettiğimiz zaman sevindim demeye çalıştım anlayana
doğru söylüyorsun
Aslanla kanarya arasında kocaman bir fark var :D:P
ooo Hemde Nasl Fark war Fb 6 Atıyo Gs 6 Yiyo xD 😁
geçmişe mazi geleceğe niyazi
bence artık susalım buradaki kimseyi rahatsız etmeyelim.pazar günkü maçta göreceğiz bakalım ne olacak
Neder her topic galatasaray-fenerbahçe çatışmasına dönüyor acaba? Zevk mi alıyorsunuz bunu yapmaktan anlamıyorum ki ?! Galatasaray şuan Dinamo Bükreş ile oynuyor Fenerbahçe ile değil ona göre yorumunuzu yapın yada başka topiclere yorum atın gereksiz tartışmalar çıkmasın.
B
Black Rain
⭐ 19y
Neder her topic galatasaray-fenerbahçe çatışmasına dönüyor acaba? Zevk mi alıyorsunuz bunu yapmaktan anlamıyorum ki ?! Galatasaray şuan Dinamo Bükreş ile oynuyor Fenerbahçe ile değil ona göre yorumunuzu yapın yada başka topiclere yorum atın gereksiz tartışmalar çıkmasın.
❤️ 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap