Bu skor ile Gs gidiyor sanırım ..?
Galatasaray 2-3 Hamburg ^_~
· 135 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 5 / 7
Yanıtlar
İyi oldu böyle yoksa Saraçoğlunda final oynasaydı 6S iyice havalanırdı. 😆
ne oldu bu ezikler elendi mi yoksa ahahaha üzülsem mi sevinsem mi anlamadım ki turu geçseler Türkiye adına sevinirdim geçmeseler Tr adına üzülürüm ama 6S adına asla üzülmem beter olsun tospalar arda ve sabri'nin bacaklarını kırmadılarsa yazıklar olsun hamburglulara 😄 :P
Ohh be abim başında nerdeydin.1 Vs 20'ye direndim 😄
Artık ben yatıyorum.GS elenirse Gs'lilerin eti senin kemiği benim 😁
gs atacak çeyrek final bizim
hamburg alır 😄
evine.
evine.
Off yaa maçın bir anlık kontrolünü kaybettik 2 gol yedik. :?
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Bu skora hamburg atlar 😄 2-0 dan da buraya verirlerse maçı yazıklar olsun.
6S deplasmanda 1 gol atarken hamburg deplasmanda 2 gol attı skor böle biterse bimbomlulara byby. 😞
Bence Galatasaray bir anda 3'ü atıcak.
Belki yine bordo maçı gibi olur .. ):
Ya bu kadar olmaz ya 5 dakkada resmen maçı aldı hamburg.Gs bu maçta turu geçemezse cidden yazık olur.
+1 🙄
6S deplasmanda 1 gol atarken hamburg deplasmanda 2 gol attı skor böle biterse bimbomlulara byby. :(
hemen çalmışsın benden bimbom bir de 6S var onu da alabilirsin herkes alsın bedava free 😈 😁 😜 😆 😄 🎅
Off yiyoduk 1 tane daha
Yok beyler bu maç böyle biter.. ben yatıyorum herkeze iyi forumlar,iyi geceler
Haram olsun aldıkları paralar
Almanya'dan 1-1'lk bir avantajla dönen Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda UEFA Kupası'nda çeyrek final biletini almaya çalışacak.
Sizce Maçın Sonucunda Kim Kazanır ?
hobaaa kemalist açmamış topici var bu işte birşey kesin maça gitti tospa ahahaha buralarda gören oldu mu onu 🎅 🙄
Almanya'dan 1-1'lk bir avantajla dönen Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda UEFA Kupası'nda çeyrek final biletini almaya çalışacak.
Sizce Maçın Sonucunda Kim Kazanır ?
hobaaa kemalist açmamış topici var bu işte birşey kesin maça gitti tospa ahahaha buralarda gören oldu mu onu 🎅 🙄
ben 😄 konu içeriğide pertti, değiştirdim 😈 maçlara özel ilgi 🤘
2-3
Galatasaray beni hüsrana uğrattı.
Galatasaray beni hüsrana uğrattı.
3 - 2 Hamburg hamburger gibi yiyecek gözüküyor. 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap