Icerige atla
Extraloob

Gaia ve Shaitan'ın kesilişinden sonra yaşananlar...

· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme
A
Apt OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Bununda doğruluğu tartışılır ama bu olaydan sonra şüphem kalmadı..
🕵️ Gaia Da _JoKeR_ Wizard Birisi Private Server Guildinden 50 + ßu Adama Kimse GüvenMesin Gaiada Dün Car Actım İsy Cıktı GittiM party e Aldı ßeni Joker Atmıcagına Serefi Üzerine Yemn Etti 5 Saat Sonra Son CanLarında Attı Bu Şahısa GüvenmeyiN ßenm Yerime DüşmeYn 🕵️

Yazışmaları iyi okuyan anlar.Resimler ayri ayri yani birbirinin devami değil,konuşmanin bi kısmını koydum sadece.
Oyun bile olsa arkadaşlarini iyi seçicen...
15 Yanıt
Windy
Windy ⭐ 19y
ahh ahh bir 90 lvl chest için değermi (:
_
_Lotuss_ ⭐ 19y
demek kı degıyormuş dostumuzu tanıdık boylelıkle ben _Lotuss_
_
90 lvl chest her zaman duser..... bence degmez yanı 😞
E
EviLQin ⭐ 19y
90 lvl chest her zaman duser..... bence degmez yanı :(

abisinin sn sanrım 90 lv char kasmadım 89-90 itemelri sadece saitandan düşer ve tanesi çok yeni serverde olsa 250m minimum ıda + ve blue basarsada 350 m e bile çıkar yeni server olmasına rağmen alanda olur 😉
T
Torquel ⭐ 19y
BU oyunda 90 lwl chest'e kendini satıcak adam görmüşümdür daha bu ne.Arkadaşta çok mütevazı imiş.Dİrek ben shaitan kralıyım diye girmiş cümleye.Brz alçakgönüllü olmak gerek :D
E
EviLQin ⭐ 19y
BU oyunda 90 lwl chest'e kendini satıcak adam görmüşümdür daha bu ne.Arkadaşta çok mütevazı imiş.Dİrek ben shaitan kralıyım diye girmiş cümleye.Brz alçakgönüllü olmak gerek :D

🎭 🍺
B
ByJoker ⭐ 18y
Herşey bir yanlış anlama Ben _Joker_ Chestinide saten HOtadna Attım inanan ınanır ınanmayan inanmaz Sinan yaptıgın ayıp
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
biz private uniondan ayrıldıktan sonra private bitmiştir, en çok üzüldüğüm nokta ise lotus! harbiden süppoo çocuk lakin bu çakalların arasında harcanıyor ben olacaktım orada varya anında guildi siler geçerdim.

başarılar lotusum bozma moralini.
_
_Lotuss_ ⭐ 19y
biz private uniondan ayrıldıktan sonra private bitmiştir, en çok üzüldüğüm nokta ise lotus! harbiden süppoo çocuk lakin bu çakalların arasında harcanıyor ben olacaktım orada varya anında guildi siler geçerdim.

olay cozuldu abı ıtemı aldım dostulugumuz bakidir hatasını anladı verdı gerı Private saglam temel attık okan abı kolay kolay bıtmez 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tamma yavrum siz sağlam ilerleyin dostlukları kıçı kırık bir item için bozmayında yeterli bana ^^
A
Apt OP ⭐ 18y

olay cozuldu abı ıtemı aldım dostulugumuz bakidir hatasını anladı verdı gerı Private saglam temel attık okan abı kolay kolay bıtmez :)

sorun hallolduğuna göre konumu kitlensin acep 😁
P
Presence ⭐ 19y

bi 90 lv cheste nerdeyse 1 sun parası veriolar heralde 1 yıldır oyuna girmiosun herhalde 😊
M
mesut_xD ⭐ 18y
Konu Kapandıgına Göre Kiliti Kim Kapatacak :))
M
Misproject ⭐ 19y

bi 90 lv cheste nerdeyse 1 sun parası veriolar heralde 1 yıldır oyuna girmiosun herhalde :)

ii de 1 lwl sun da war 76 lwl sun da war ne iş xDama gene de dostluğu bozmaya değmez

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: