L Lance OP ⭐ 16y 15 yil once #1 101+8 STAFF No adv.Şeytana uydum +9 basayım dedim gittim mekana,ve SONuÇŞans Benden YanaymışVe Yolcu Etme Zamanı Gelmişti.2 biL e Satıldı... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D Doma$no ⭐ 18y 15 yil once #2 Hayırlı Olsun İyi paraya gitmiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lance OP ⭐ 16y 15 yil once #3 sağol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PwneD ⭐ 18y 15 yil once #4 Oha.. Tebrikler hocam. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 15 yil once #5 bence B basıp kendin kullanmalıydın Nova düşürene kadar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #6 Bencede keşke satmasaydın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hanry006 ⭐ 16y 15 yil once #7 +11 Ne guzelde Dururdu 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALpique ⭐ 17y 15 yil once #8 Tebrklerps: Aghhh 😞 dün bnde 101 stafıma +8 denedım gittiiii 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Viski ⭐ 18y 15 yil once #9 TebrikLer.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 15 yil once #10 tbr arkadasalr B diyorsunuz hep oyunda normal silahlara basılan B yok ben su an kadar gormeden ama soxlara basılan var... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #11 bence B basıp kendin kullanmalıydın Nova düşürene kadarAynen yahu yazık olmuş 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once #12 advsiz +9 2b mi vay be .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ChallangeEveryThing ⭐ 17y 15 yil once #13 bizim svde daha fazlaya giderdi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lance OP ⭐ 16y 15 yil once #14 Herkese Teşekkürler +9 dediğiniz nedir ki bu benim 8. +9 um:=) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HosenberG ⭐ 19y 15 yil once #15 NWO FTW TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil