Oyunu kurdum tek deneyişim gaia ' ya aldı . Fakat hala ne açacağıma karar vermiş değilim . 2-3 hafta sonra 500 silk alacağım , ne açsam acaba ? Full str glavie düşünüyorum ama birde sizin yorumlarınızı alayım diye buraya konu açıyorum . Teşekkürler . 🤔
Gaia ne açsam ?
· 19 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
W
Winlerspring
⭐ 18y
Bırak Sro'yu bak zaten daha yeni açılan server'a da başlamamışsın 😄.Tbc 4 ever 😄
Bırak Sro'yu bak zaten daha yeni açılan server'a da başlamamışsın 😄.Tbc 4 ever :D
Tbc nedir ? 😄 Ne açsam onu söyle sen yav. 😁
full str fire bow aç 😉
Dagger Tercihimdir.
W
Winlerspring
⭐ 18y
Bırak Sro'yu bak zaten daha yeni açılan server'a da başlamamışsın 😄.Tbc 4 ever :D
Tbc nedir ? 😄 Ne açsam onu söyle sen yav. 😁
World Of Warcraft ''The Burning Crusade
Neyse Sro'dan bıktığımdan 4 ay önce bıraktım.Crossbow+Warrior ^[2h] çok kaliteli olur diğe düşünüyorum.Oyunda kullandığım en yüksek karakter 67 lv'di yani süper bi builder değildim.Lakin bu yapılandırma sağlam olur.Bende Persia'dan CaKi_____'den örnek alıp hazırlamıştım karakterimi...
Full str glavier mı açsam yav 😄 Önceden de kullandığım bir karakterdi lakin 35 e kadar kastım orası ayrı xD
He birde çok sıkıldım hemen açabilirim o bukalemun acayip acayip bakıyor sinir oldum . ( ırk seçme ekranındaki ) 😁
Full int s/s
Light:90
Cold:90
Bicheon:90
Fire or Heuksal:30 pasif
Avrupa...
Eğer party ile kasıcaksan,wizard/bard
Botla kasıcaksan warrior/cleric,veya warrior/rogue ki kasması aslında elle çok zevklidir,hep 3 farm gidilir.Hem pvpde hem uniquede çok iyi bir build.Ama çok yavaş.
China....
Full str cold bowman.
P.S:en son kastığın char bir xbow,dagger,wizard ise china kasmamanı öneririm,dmglar çok az olucağı için sıkar.
Eğer party ile kasıcaksan,wizard/bard
Botla kasıcaksan warrior/cleric,veya warrior/rogue ki kasması aslında elle çok zevklidir,hep 3 farm gidilir.Hem pvpde hem uniquede çok iyi bir build.Ama çok yavaş.
China....
Full str cold bowman.
P.S:en son kastığın char bir xbow,dagger,wizard ise china kasmamanı öneririm,dmglar çok az olucağı için sıkar.
Dagger - Xbow + Bard olursan çok güzel bir karakter olur diye düşünüyorum bende böyle bir yapılandırma açıcam 😉
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !fuLL str wizard aç =PP
şaka bir yana dagger/warLock aç derim
şaka bir yana dagger/warLock aç derim
Full Str fire glavie açtım arkadaşlar ^^ . Bu arada önümdeki 55 goldumu çaldılar xD lvl 6 oldum inventory 2. sayfa görevini yapıyorum .
W
Winlerspring
⭐ 18y
Full Str fire glavie açtım arkadaşlar ^^ . Bu arada önümdeki 55 goldumu çaldılar xD lvl 6 oldum inventory 2. sayfa görevini yapıyorum .
Hade hayırlısı...
Full str fire bow
fire:90
pacheon:90
lightning:90
cold:30
pvp dersen UnDutchable Unique dersen YILMAZGUVEN yaz youtubeye kaliteyi gör 😉 bow4ever
fire:90
pacheon:90
lightning:90
cold:30
pvp dersen UnDutchable Unique dersen YILMAZGUVEN yaz youtubeye kaliteyi gör 😉 bow4ever
Cold Açsaydın.Hayırlı Olsun.
gerçi açmışsın ya..rogue cleric açsaydın daha iyi olurmuş.. takriben 5 yıldır oynuyorDUM eu geldiğinden beri rogue clerice takmış durumdayım.. nedense beni çeken birşey var.. rog/clerden başka hangi char hem tank olup hem hemde anormal damageler verebilir.. kullanılması için hızlı pc ve muntazam klavye kullabilme gerekli.. bayabi oldu bırakalı.. bünye çok feci istiyor sro..
Full int s/s
Bu Aralar Herkes Bu Buildden Açıyor.Büyük Bir Patlama Var.Neden Acaba ☕
Dagger - Xbow + Bard olursan çok güzel bir karakter olur diye düşünüyorum bende böyle bir yapılandırma açıcam ;)
bende böle açmıştım salı saat 9da lakin chara bida girmek nasip olmuyo xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap