Icerige atla
Extraloob

Gaia hakkında

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
I
II_Remedy_II OP ⭐ 18y
beyler server ne zaman 3500 kişi oluçağı hakkında biligisi olan varmı bide siz sağat kaçta kasıyosunuz ben daha girip charr açma başarısını gösteremedimde
16 Yanıt
X
XER0 ⭐ 19y
evet ya bende giremiyorum 😞
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
vallahi girmek çile
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Joymaxin elinde ne zaman paralari içine koyacagi çuval kalmazsa o zaman 3500 yaparlar :evil:
A
asac ⭐ 18y
yaw bi yapsalar 3500 süper olucak yaa 😄 yeni server süper oluyo çok zevkli herkeze tavsiye ederim :D:D hiçbişey için geç değildir 😄
T
Torquel ⭐ 19y
3500 mühtemelen Hotanda char iyice kasmaya başlayınca gelir.Yani ilk 20-25 90'la beraber.Öncede geliceğini sanmam.
S
Stephanos ⭐ 19y
1 yıl sonra 😄
O
Old School ⭐ 19y
Arkadaalar bence işi olmayan girmeyi denemesin herkes eski serverlaa ztn burda kasmayı planlıyanlarda premıum vardır ben bıraktım denemeyi çünkü 8 saat denesem bile girmiyor
A
Apt ⭐ 18y
Arkadaalar bence işi olmayan girmeyi denemesin herkes eski serverlaa ztn burda kasmayı planlıyanlarda premıum vardır ben bıraktım denemeyi çünkü 8 saat denesem bile girmiyor

Joymaxın düşünceside bu zaten herkezi pre almaya zorlamak.Bu savaştan vazgeçmiyecem presizde olsam oyuna girmeyi deniyecem 😁 😁
X
XER0 ⭐ 19y
boşuna uğraşma server 2010 kişinin altına düşmüyor ki
O
Old School ⭐ 19y
Evet beyler bence işi olmayanda girmesin bukadar ay sonra server açılırsa olcağı bu olur herkes yüklenir
I
II_Remedy_II OP ⭐ 18y
sahurda da girmeyi deneyen varmı boşuna pc yi açmıyım 😄
X
XER0 ⭐ 19y
sahurda da girmeyi deneyen varmı boşuna pc yi açmıyım :D

4 te pc başındaydım 5 e kadar denedim almadı
G
gametime ⭐ 18y
olmaz o serverde olanların neredeyse hepsinin premiumu var siz zor girersinizi girsenizde dc olursunuz eğer pcniz iyi değilse
D
DaWixed ⭐ 19y
Server'ın kapasitesini 2500 Yapmışlar 😊
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
yaw orada kasmak çok zor 1 kere girdim 😄 girmez olaydım 😄 yaw kasılmıyor bot dolu
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: