beyler server ne zaman 3500 kişi oluçağı hakkında biligisi olan varmı bide siz sağat kaçta kasıyosunuz ben daha girip charr açma başarısını gösteremedimde
Gaia hakkında
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
evet ya bende giremiyorum 😞
vallahi girmek çile
Joymaxin elinde ne zaman paralari içine koyacagi çuval kalmazsa o zaman 3500 yaparlar :evil:
yaw bi yapsalar 3500 süper olucak yaa 😄 yeni server süper oluyo çok zevkli herkeze tavsiye ederim :D:D hiçbişey için geç değildir 😄
3500 mühtemelen Hotanda char iyice kasmaya başlayınca gelir.Yani ilk 20-25 90'la beraber.Öncede geliceğini sanmam.
1 yıl sonra 😄
O
Old School
⭐ 19y
Arkadaalar bence işi olmayan girmeyi denemesin herkes eski serverlaa ztn burda kasmayı planlıyanlarda premıum vardır ben bıraktım denemeyi çünkü 8 saat denesem bile girmiyor
Arkadaalar bence işi olmayan girmeyi denemesin herkes eski serverlaa ztn burda kasmayı planlıyanlarda premıum vardır ben bıraktım denemeyi çünkü 8 saat denesem bile girmiyor
Joymaxın düşünceside bu zaten herkezi pre almaya zorlamak.Bu savaştan vazgeçmiyecem presizde olsam oyuna girmeyi deniyecem 😁 😁
boşuna uğraşma server 2010 kişinin altına düşmüyor ki
O
Old School
⭐ 19y
Evet beyler bence işi olmayanda girmesin bukadar ay sonra server açılırsa olcağı bu olur herkes yüklenir
sahurda da girmeyi deneyen varmı boşuna pc yi açmıyım 😄
sahurda da girmeyi deneyen varmı boşuna pc yi açmıyım :D
4 te pc başındaydım 5 e kadar denedim almadı
olmaz o serverde olanların neredeyse hepsinin premiumu var siz zor girersinizi girsenizde dc olursunuz eğer pcniz iyi değilse
Server'ın kapasitesini 2500 Yapmışlar 😊
yaw orada kasmak çok zor 1 kere girdim 😄 girmez olaydım 😄 yaw kasılmıyor bot dolu
Yaralı styleYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap