Icerige atla
Extraloob

G930 $69.99

· 22 Yanıt · 3.7K görüntüleme
P
Pikachu OP ⭐ 15y
Evet beyler bildiğiniz gibi black friday etkinliğiyle fiyatı $69.99 kadar inen kulaklık sizce alınırmı ? Malum öğrenciyiz çok arada kaldım.
İhtiyacım olan birşey değil, 30 liralık kulaklığım gayet yetiyor. Amma lakin ilerleyen zamanlarda bu 500-600 liralık ürünü 150 liraya almadım diye pişman olurmuyum ?
Buarada tam bir pc delisiyim 🫡

Kulaklığımız ;

Birde okudugum bir yorum aklımı karıştırdı, bu kulaklık donanımının 30 liralık ürünlerden farkı olmadığı sadece yazılım farkı oldugu yazıyordu düşüncelerinizi almak istedim 💀
22 Yanıt
R
RoqA ⭐ 17y
Sadece bu ürün için değil de her alışveriş için ihtiyaç varsa al yoksa alma gereksiz harcamalardan kaçınmak her zaman doğru karar olur bence elindeki kulaklığın yetiyormuş bence alma o yüzden
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bende gecen sene black fridayden aldim bu fiyata. Her sene geliyor yani , ihtiyacin yoksa bekle ama kulaklik guzel 30 liralik kulaklikla eslestirilmez. Zaten trde 500 liradan satiliyordu bu kulaklik.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Ya ben amazon falan hiç kullanmadım ama bu şekil bir indirim bir daha gelirse erken yazabilirmisiniz buraya rica etsem. Bende kulaklık alacam böyle bir indirimi kacırmak istemem 😊
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Aslinda G930 benim eskiden kullandığım gamecom ürünlerine cok benziyor. 2 yılda 3 tane kırdım 😞
Advance
Advance ⭐ 18y
En efsane kulaklıklardan biridir, acayip de dayanıklı.İhtiyacı olan kaçırmasın.
P
Pikachu OP ⭐ 15y
Yorumlarınız için teşekkürler. Başıma dank etti ama yapacak birşeyler kalmamış gibi gözüküyor. Chate bağlanıp konuştum 69.99a sepete attığımı(2 3 saat önce) şuanda almak istediğimde fiyatının değiştiğini gördüğümü belirttim. Anlayışla karşıladılar stocklara girdiğinde yeniden irtibata geçin 69.99a alabilirsiniz dediler 🎅
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj K0mpedan rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ya ben amazon falan hiç kullanmadım ama bu şekil bir indirim bir daha gelirse erken yazabilirmisiniz buraya rica etsem. Bende kulaklık alacam böyle bir indirimi kacırmak istemem :)

http://www.amazon.com/gp/product/B003VA ... 7EW7YSGBJJ

Şu an tekrar stokta hacım.kargo ücreti içinde müşteri hizmetlerine yalvar iptal ediyorlar diye bir geyik var.
W
WhatAPity ⭐ 14y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj K0mpedan rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ya ben amazon falan hiç kullanmadım ama bu şekil bir indirim bir daha gelirse erken yazabilirmisiniz buraya rica etsem. Bende kulaklık alacam böyle bir indirimi kacırmak istemem :)

http://www.amazon.com/gp/product/B003VA ... 7EW7YSGBJJ

Şu an tekrar stokta hacım.kargo ücreti içinde müşteri hizmetlerine yalvar iptal ediyorlar diye bir geyik var.

Bu ürünün seri numarası tam olarak nerede yazmakta bilginiz var mı ?
Advance
Advance ⭐ 18y
Kargo ücretini iptal ettirebiliyorsunuz arkadaşlar, ben ettirdim aldım.İlk seferinde kabul etmezlerse bile yılmayın deneyin. 3. seferde sildiler benim kargo ücretini.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu fiyata almış birinden alabilirim pm me 150 tl veriyim direk 😊
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu fiyata almış birinden alabilirim pm me 150 tl veriyim direk :)

HAHAHAHAHHAAHASHAHAHAHAHAHAH 150 TL vereyim dedi ya
lemonade
lemonade ⭐ 17y
151 tl ile arttırıyorum
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi

Ne oldu knk 70$ 70*2,22=145 Tl 5 TL de bahşiş veriyoruz 😁 Niye kopardın böyle [horny21
R
RoqA ⭐ 17y
152
Advance
Advance ⭐ 18y

Ne oldu knk 70$ 70*2,22=145 Tl 5 TL de bahşiş veriyoruz 😁 Niye kopardın böyle [horny21

Matematiğin de güzelmiş.
Senin dediğin gibi "5 tl bahşiş" ile 160dan satan bulursan söyle hepsini alıyorum.Bir de ciddi ciddi yazmışsın...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Geçen yıl 300 liradan satmıştım ben , satılması 5 gün sürmemişti diye hatırlıyorum.
C
Ya hazır şu yurt dışı alışveriş muhabbeti açılmışken amazondan falan telefon almaya kalksak gümrükte sorun çıkartıyorlar mı ? Vergi muhabbeti falan nasıl birde oluyor mu oda ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ya hazır şu yurt dışı alışveriş muhabbeti açılmışken amazondan falan telefon almaya kalksak gümrükte sorun çıkartıyorlar mı ? Vergi muhabbeti falan nasıl birde oluyor mu oda ?

Gümrükte takılır ve geri gönderilir.Vergiyle alakası yok , getirilmesi yasak lakin çin sitelerinde telefonu parçalara bölüp yollayanlar var. "Aliexpress" tarzı yerlerde böylelikle gümrükte takılmıyor ama oda kesin değil tabii.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: