Icerige atla
Extraloob

G-string öldü, yaşasın C-string!!!

· 20 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
G-string öldü, yaşasın C-string!!!

Bundan sonra bunun favorisiyim bilginize Cool

Şekli C harfine benzediği için bu isim verilen yeni moda iç çamaşırları, yandan iplerle bağlı değil. Sadece ön tarafa yapıştırılan külot arkadan sabit tellerle de tutturuluyor. C-string’ler, mayoyla da kullanılabiliyor ve güneşlenirken g-stringler gibi ip izlerine sebep olmuyor. Yeni icat, kıyafetlerden iç çamaşırı görünmesini de engelliyor. Ürün, İngiliz online alışveriş sitesi “lovehoney.co.uk”de satılıyor, fiyatı 15 sterlin..
20 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bayıldım. Mr. Green Asdasd, fırtına çıksa plajı düşünemiyorum.
F
fenasii ⭐ 19y
anam o ne güzel bişe öle yüzyılın buluşu bence ( icat eden nasıl sapık biridir acaba Mr. Green )
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
fırtınaya gerek yok o serttir çıkmaz hoş ayvalıkta fransız çıplaklar kampı var beklerim oraya Twisted Evil

bunu çıkartan harb sapıkmış adamı tanga veya g-string kesmemiş neler çıkartmış Razz
F
fenasii ⭐ 19y
bence o arkadaki uzantıya da gerek yokmus ön tarafa etiket gibi bişe yapıştırılsa yeterli Mr. Green Mr. Green
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
o zaman özümüze döneriz yaprak yapıştır geç hesabı Mr. Green
F
fenasii ⭐ 19y
yapmıslar bari bikinin üst kısmı içinde bişe yapsınlar Mr. Green böle yarım kalmıs bu calısma daha yaratıcı olabilirler Very Happy
J
Jigsaw ⭐ 19y

yapmıslar bari bikinin üst kısmı içinde bişe yapsınlar Mr. Green böle yarım kalmıs bu calısma daha yaratıcı olabilirler Very Happy

Arkada hiç birleşme olmasın direk içinde tel olsun lastik yerine tutturulabilsin hemen omuzdan.
F
fenasii ⭐ 19y

Arkada hiç birleşme olmasın direk içinde tel olsun lastik yerine tutturulabilsin hemen omuzdan.

öndede bişe olmasın gerek yok bence bosuna agırlık kumas israfı Mr. Green Mr. Green
B
boo ⭐ 19y

fırtınaya gerek yok o serttir çıkmaz hoş ayvalıkta fransız çıplaklar kampı var beklerim oraya Twisted Evil

bunu çıkartan harb sapıkmış adamı tanga veya g-string kesmemiş neler çıkartmış Razz

hakakten oyle ama bayildim
D
Dampyre ⭐ 19y
puhaha adamlara bak ya
Tweety
Tweety ⭐ 19y
töbe töbe abdestim bozuldu Rolling Eyes Evil or Very Mad Mr. Green
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
E
Excrea ⭐ 19y
yorum yapamiyorum buna Very Happy yanliz nasil duruyo o orda onu anlamadim Very Happy
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
durur durur rahat ol sen Laughing
L
Lloody ⭐ 19y
C String 4ever Mr. Green
T
theilker2 ⭐ 19y
1-2 sene sonra artık boob uclarını kapatır bide ondekinin ortasını kaapatır bu ne biçim dünya yaw Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ama fikrimi sorarsanız bayıldımmmmmmmmmmmm Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
K
KartezyeNX ⭐ 19y
wow Shocked Shocked
F
fenasii ⭐ 19y
bunu erkeklerde giyse ya ahahaa nasıl bi görüntü olurdu acaba Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

bunu erkeklerde giyse ya ahahaa nasıl bi görüntü olurdu acaba Mr. Green

Berbat bi düşünce lol. Önü kap şeklinde olmalı. Zaten Türk'ler giymes..
S
screamadle ⭐ 19y
Erkekler giyecekse yely'i buraya bekliyorum pembe tangadan vazgeçtim Razz Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: