Icerige atla
Extraloob

Fw Heroes in İhanet Edenlere Teşekkürler...

· 12 Yanıt · 2.3K görüntüleme
R
RecLast OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Kırmızılar biziz Buna rağmen Kalbi Alıyorduk Son Anda Pars Guildi Bastırınca Yenildik.....
12 Yanıt
I
IINeoII ⭐ 18y
Evet Kahretsin Ama Olsun Savaş 2hafta sonra gene yapılacak..Busefer Kazanırıs Hiç Belli Olmas
I
Bu yeni serverlerde ilk savaşta kaleyi almak sadece reklam anlamında bir kazanç sağlar ki , güzel bir alt yapısı olan guild rahatça geri alabilir kaleyi.
Q
Quattro ⭐ 19y
Zaten demedi demeyim söylüyorum yabancı guildler kaleleri elinden bırakmaz turk serverında da yaparlar bizim türklerde boyle dayanışma olduğu sürece
R
RecLast OP ⭐ 18y
orda görürseniz 3 guild türk + heroes de de türkler var... masterları Anti türk ama hala ordalar yazık.... neyse biz gene görevimizi yapacaz biraz moralimizi bozmuş olabilirler ama bunun gazıyla daha seri ve sağlam kasmaya başlıcaz.... hayırlısı ile bayramdan sonra tm kadro başlıoruz tekrar...
C
crazy123 ⭐ 18y
geçmiş olsun 😞
DeathKinq
DeathKinq ⭐ 17y
qeCMi$h oLsn Ne diéßiLrm in$ ßidaHaKine Siz aLrsnz 👍
M
mauser ⭐ 17y
sıkmayın canınızı nasıl olsa server biz türklere özel açıldı gavurla mı kalıcak HAİNLEREMİ ? yine bizim olucak inşallah...
V
ben server a sonradan başladım legendturks deyim guildde sorunlar olmuş dağalmış ama yeniden toparlanıyoruz fakat hereos guildinde olan türkler var ve savaşta sadece bizleri keseceklerini söylüyorlar hepimize yazık bu server da kaleyi gavurlara verıyoruz atalarımızın kemikleri sızlar ...
R
RecLast OP ⭐ 18y
olsun biz gene yavaştan toplanmaya başladık guild de 40 + larla doldu ve 38/50 şu an gelcekleri saymıorum bile 2 gün içinde 50/50 olacak 😊
P
profesor ⭐ 18y
Hereos Türk guildi mi?
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Neyse olan oldu konu geçti gitti, NWO ile cevabımızı verecez zaten Hotan Forest 'te Tüm servera 🍿
EXL | SRO | İŞKOLİK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: